«Κληρώνει» για Πελεγκρίνο, σταντ μπάι ο Λεμονής για τον Ολυμπιακό

«Κληρώνει» για Πελεγκρίνο, σταντ μπάι ο Λεμονής για τον Ολυμπιακό

Έτοιμοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για να πείσουν τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι στον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή να παραμένει σε περίοπτη θέση

«Κληρώνει» για Πελεγκρίνο, σταντ μπάι ο Λεμονής για τον Ολυμπιακό
Σε περίπου δύο εβδομάδες είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν και οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται ακόμα με το θέμα του επόμενου προπονητή της ομάδας. 

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης, η οποία φέρεται να έχει καταθέσει μία πολύ οικονομική πρόταση στον Αργεντινό προπονητή για να απαντήσει θετικά. 

Εκείνο που προκύπτει από την Ισπανία είναι ότι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να έχουμε εντός της εβδομάδας, κάτι που ουσιαστικά τόνισε και ο 46χρονος προπονητής στις δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που βρέθηκε με την Αλαβές και αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα. 

Κλείσιμο
«Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζετε περισσότερα για το μέλλον μου. Έχω ήδη αποφασίσει γι' αυτό...», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Πελεγκρίνο μετά την ήττα από τους «μπλαουγκράνα». 

Στην περίπτωση που ο Αργεντινός απαντήσει αρνητικά, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ενεργοποιήσουν άμεσα το «Plan B» και δεν θα χάσουν άλλο χρόνο, δίνοντας τα ηνία στον Τάκη Λεμονή ή στον Ραζβάν Λουτσέσκου που αυτή τη στιγμή προβάλει ως αουτσάιντερ έναντι του Έλληνα προπονητή.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης