Πελεγκρίνο, αλλιώς… Λεμονής στον Ολυμπιακό

Πελεγκρίνο, αλλιώς… Λεμονής στον Ολυμπιακό

Τη θετική απάντηση του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο φαίνεται πως περιμένουν εντός της εβδομάδας στον Ολυμπιακό, διαφορετικά οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν τη λύση του Τάκη Λεμονή

Πελεγκρίνο, αλλιώς… Λεμονής στον Ολυμπιακό
Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα προπονητή, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο περιπτώσεις από την Ισπανία και στη συνέχεια να έχουν σταντ μπάι δύο ακόμη από την εγχώρια αγορά. 

Οι Πειραιώτες φαίνεται πως περιμένουν να περάσει και ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς η Αλαβές του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στο τελευταίο ματς της χρονιάς στη χώρα της Ιβηρικής. 

Αν ο 46χρονος προπονητής δεν απαντήσει θετικά, τότε οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να στραφούν στην περίπτωση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος γνωρίζει την ομάδα από το διάστημα της τρίτης του θητείας και την κατάκτηση του 44ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου. 

Κλείσιμο
Από την Ισπανία «παίζει» και η περίπτωση του Χάβι Γκράθια, του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, όμως η περίπτωση Λεμονή συγκεντρώνει σαφώς παραπάνω πιθανότητες. Στη λίστα είναι πάντα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και του Κρίστιανσεν που υπήρξε σχετικό θέμα και στην Sport.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης