Στη Γαλλία για μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ ο Μίχελ

Στη Γαλλία για μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ ο Μίχελ

Όπως είναι γνωστό, εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους Σαββίδη, Μίχελ και Ίβιτς να έχουν κάνει τις σχετικές συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ

Στη Γαλλία για μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ ο Μίχελ
Πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ύστερα από την νίκη με σκορ 1-0 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη για την 4η αγωνιστική της μίνι αυτής διοργάνωσης. 

Οι Θεσσαλονικείς πλέον κρατούν στα… πόδια τους την τύχη τους και μόνο με αυτοχειρία θα χάσουν το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. 

Όπως είναι γνωστό, εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους Σαββίδη, Μίχελ και Ίβιτς να έχουν κάνει τις σχετικές συζητήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου αναμένεται σήμερα να αναχωρήσει για το εξωτερικό και θα βρεθεί στη Γαλλία, όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει με άνθρωπο που θα αναλάβει την περαιτέρω ανάπτυξη των ακαδημιών της ΠΑΕ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης