Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον άνθρωπο που του άλλαξε τη ζωή

Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον άνθρωπο που του άλλαξε τη ζωή

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε μέσω social media στον Τζον Χάμοντ, που από τη θέση του τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς πόνταρε στο ταλέντο του, αλλά πλέον μετακομίζει στο Ορλάντο

Το «ευχαριστώ» του Αντετοκούνμπο στον άνθρωπο που του άλλαξε τη ζωή
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο Τζον Χάμοντ δεν είναι απλά ένας τζένεραλ μάνατζερ, αλλά ο άνθρωπος που πίστεψε στο ταλέντο του όταν πολλές ομάδες του ΝΒΑ δεν το έκαναν. Εκείνος επέμενε να τον επιλέξουν οι Μπακς στο ντραφτ με τη γνωστή σε όλους εξέλιξη. Πλέον ο Τζον Χάμοντ ανέλαβε την ίδια θέση στους Ορλάντο Μάτζικ και ο 22χρονος Έλληνας διεθνής δεν τον ξέχασε. 

«Από πού να αρχίσω... Αυτός ο άνθρωπος μού έδωσε μια ευκαιρία ζωής. Με δίδαξε πώς να είμαι επαγγελματίας μέσα και έξω από το γήπεδο και με βοήθησε να εξελιχθώ στον άνδρα που είμαι σήμερα. Πόνταρε πάνω μου στα 18 μου και γι’ αυτό θα του είμαι πάντα ευγνώμων. Συγχαρητήρια κ. Χάμοντ, εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον σας στο Ορλάντο. Από τα βάθη της καρδιάς μου, ευχαριστώ που αλλάξατε όχι μόνο τη δική μου ζωή, αλλά και της οικογένειάς μου», ανέφερε στο μήνυμά του ο Giannis. 

Κλείσιμο


Πηγή:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης