Γιώργος Πρίντεζης: Στα όρια του… αλάνθαστου!

Γιώργος Πρίντεζης: Στα όρια του… αλάνθαστου!

Ο Γιώργος Πρίντεζης πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, ίσως και την κορυφαία αν και πέρυσι είχε καλύτερα νούμερα αλλά ο Ολυμπιακός χειρότερα αποτελέσματα.

Γιώργος Πρίντεζης: Στα όρια του… αλάνθαστου!
Ο άσος του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τη σεζόν ακόμα μία φορά με κάτω από ένα λάθος μέσο όρο και αυτό λέει πολλά…

Ο Πρίντεζης δεν είναι πλέι μέικερ για να κρατάει αρκετή ώρα την μπάλα, ούτε δημιουργεί (μία ασίστ μέσο όρο) όσο ίσως κάνουν άλλοι ψηλοί στις ομάδες τους.

Παρόλα αυτά, παίρνει αρκετές πάσες, οι κατοχές που του αναλογούν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι πολλές και σημαντικές και με τόση πίεση πάνω του- πολλές φορές με διπλό μαρκάρισμα στο λόου ποστ- θα νόμιζε κανείς πως θα ήταν επιρρεπής στα λάθη.

Ποτέ κάτι τέτοιο δεν φάνηκε στην καριέρα του αφού σχεδόν πάντα κινείται γύρω, ελάχιστα και σπάνια πάνω από το ένα λάθος και συνήθως κάτι από αυτό σε ολόκληρες σεζόν.

Φέτος όμως το… παράκανε. Μέτρησε μόλις 0,69 λάθη μέσο όρο σε 32 παιχνίδια (από τα 37 καθώς τραυματίστηκε) και για την ακρίβεια υπέπεσε σε 22 λάθη! Και αυτό το νούμερο δεν βγαίνει με συμμετοχή 10-12 λεπτών αλλά 25,23” κατά μέσο όρο.
Κλείσιμο

Μόλις σε τέσσερα παιχνίδια υποχρεώθηκε σε δύο λάθη, είχε πάμπολλα ματς με μηδέν και σε ολόκληρα τα πλέι οφ με την Αναντολού Έφες έκανε μόλις ένα σε πέντε ματς! Αδιανόητο…

Ο Πρίντεζης ήταν το Νο124 στη λίστα της Ευρωλίγκας με τους παίκτες που έκαναν τα περισσότερα λάθη φέτος. Κανείς, φυσικά, με τόση επιρροή στο παιχνίδι και μέλος της βασικής πεντάδας της Ευρωλίγκας δεν βρέθηκε τόσο πίσω. Υπολογίστε πως αυτό έγινε μεταξύ ενός αριθμού παικτών γύρω στους 160, αν υπολογίσουμε ροτέισον δέκα παικτών σε κάθε ομάδα.

Πηγή : www.eurohoops.net




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης