Βίντεο: Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια μετά τον τελικό

Βίντεο: Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια μετά τον τελικό

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για όλη την προσπάθεια και θέλησε να τους δώσει κουράγιο για την συνέχεια, μετά την ήττα στον τελικό του Final 4 από την Φενέρ

Βίντεο: Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια μετά τον τελικό
Τους παίκτες του θέλησε να εμψυχώσει αμέσως μετά την ήττα από την Φενέρ στον τελικό του Final 4 ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής, θέλοντας λίγο να απαλύνει την στεναχώρια των παικτών του, τούς μίλησε μέσα από την ψυχή του και τούς έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην Euroleague, τονίζοντας πως πρέπει να έχουν το κεφάλι τους ψηλά, ενόψει των τελικών της Basket League.

«Ξέρω πως είμαστε όλοι απογοητευμένοι, γιατί θέλαμε την πρώτη θέση και το τρόπαιο, αλλά θέλω να σας πω πόσο περήφανος είμαι για το πως παίξατε μέχρι εδώ, ώστε να φέρετε την ομάδα μας ως τον τελικό. Ήταν πολύ μεγάλο θέμα το να φέρετε ξανα τον Ολυμπιακό στο Final 4. Ήταν μια μεγάλη σεζόν, παίξαμε πολλά ματς, δυστυχώς είχαμε δύο τραυματισμούς, αλλά όλοι σας δώσατε το μάξιμουμ και όλοι σας κάνατε ένα, έστω και μισό βήμα, για να βρεθείτε στην κορυφή μέχρι το τέλος. Θέλω να σας συγχαρώ, δεν είναι εύκολο να έρθεις σε ένα Final 4. Μέχρι στιγμής τα πήγαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα και να βγούμε πρωταθλητές για ακόμα μια φορά. Αυτός είναι πια ο τελευταίος μας στόχος. Το ταξίδι μας στην Euroleague ήταν ένα από τα καλύτερα, όχι το καλύτερο, αλλά ένα από αυτά, ήταν επιτυχημένο. Πρέπει να κρατήσετε το κεφάλι σας ψηλά, να παλέψετε και να παίξετε δύσκολα παιχνίδια. Νικήσατε σε δύσκολα παιχνίδια, είχαμε και κάποια άσχημα, τα οποία τα ξεπεράσαμε, δώσατε πολλά πράγματα και νομίζω πως το γεγονός πως φέρατε την ομάδα στον τελικό ήταν ήδη μια επιτυχία. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για την Πέμπτη και την Κυριακή να ξεκινήσουμε στους τελικούς. Πάμε για τον τελευταίο μας στόχο: το πρωτάθλημα. Είναι πολυ σημαντικό και το ξέρετε όλοι αυτό», ήταν τα λόγια του.
Κλείσιμο

Δείτε την ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης