ΠΑΟ: «Να ξαναγίνει ο αγώνας από το 54'», ΠΑΟΚ: «Να κατακυρωθεί υπέρ μας»

ΠΑΟ: «Να ξαναγίνει ο αγώνας από το 54'», ΠΑΟΚ: «Να κατακυρωθεί υπέρ μας»

Σε κλίμα έντασης η απολογία του Παναθηναϊκού για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟ – Οι πράσινοι ζήτησαν να οριστεί ξανά το ματς και να διεξαχθούν κανονικά τα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα - Να κατοχυρωθεί ο αγώνας στον ΠΑΟΚ ζήτησαν οι εκπρόσωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» 

ΠΑΟ: «Να ξαναγίνει ο αγώνας από το 54'», ΠΑΟΚ: «Να κατακυρωθεί υπέρ μας»
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της δίωξης του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Λεωφόρου μεταξύ της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη και του ΠΑΟΚ που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα ελέω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς μετά από αντικείμενο που πέταξε φίλος του «τριφυλλιού». 

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας, Γιώργο Κάρμη, καθώς και από τους Σπύρο Βλάχο (υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων) και Σταμάτη Γαρρή (υπεύθυνος επικοινωνίας), ενώ ο ΠΑΟΚ από τους Μπίρδα, Μαυρομμάτη, Κωνσταντινίδη, Τεβεκέλη και συνεργάτες του νομικού επιτελείου.

Μετά από σχεδόν μία ώρα δεν υπήρξε απόφαση μιας και δόθηκε διορία στις δύο ΠΑΕ να καταθέσουν τα υπομνήματά τους μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (12:00) με ότι οπτικοακουστικό υλικό έχουν. Στη συνέχεια θα γίνει η διάσκεψη από το προεδρείο για να ληφθεί η οριστική απόφαση.

Κλείσιμο
Τι υποστήριξαν
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή τόνισε πως δεν έχει υπαιτιότητα για την διακοπή του αγώνα και πως ο τραυματισμός του Βλάνταν Ιβιτς δεν ήταν τέτοιας έκτασης για να δικαιολογεί την διακοπή του αγώνα.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισαν ήταν ένα άδειο κουτάκι μπύρας το οποίο δεν ήταν ικανό να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ζήτησε από το προεδρείο τον επανορισμό του αγώνα και να ξεκινήσει από το σημείο από το οποίο είχαμε την διακοπή.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του Ιβιτς δικαιολογούσε διακοπή και πως τα γεγονότα είναι αληθινά και αδιαμφισβήτητα. Ζήτησε από την μεριά του να του κατοχυρωθεί ο αγώνας και να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με όλες τις προβλεπόμενες ποινές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης