Γκριεζμάν: «Δίνω 60% να πάω στην Γιουνάιτεντ»

Γκριεζμάν: «Δίνω 60% να πάω στην Γιουνάιτεντ»

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για μια πιθανή μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γκριεζμάν: «Δίνω 60% να πάω στην Γιουνάιτεντ»
Το όνομα του είναι ένα από τα πιο καυτά που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό παζάρι, καθώς από το χειμώνα ακόμη γινόταν πολύ μεγάλη κουβέντα για το αν θα συνεχίσει στην Ατλέτικο ή αν θα φύγει με προορισμό την Ρεάλ, την Παρί ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει, αλλά στην πρώτη φορά που το έκανε δημοσίως φρόντισε να προκαλέσει… σεισμό με τα λεγόμενα του.


Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού show, ο πρώην άσος της Ρεάλ Σοσιεδάδ, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του και κάθε άλλο παρά αρνήθηκε την πιθανότητα να είναι το Old Trafford ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. 

Ο 26χρονος επιθετικός είπε ότι θα αποφασίσει «σε δύο εβδομάδες» για το μέλλον του και έκανε σαφές ότι είναι «πιθανό» να γίνει παίκτης της Γιουνάιτεντ. Στο τέλος της αναφοράς στους Κόκκινους Διαβόλους, ο αριστεροπόδαρος άσος, από το 1 έως το 10, έδωσε «6» για να βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο από την επόμενη σεζόν...
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης