Ουζουνίδης: «Να έρθουν στο γήπεδο όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό»

Ουζουνίδης: «Να έρθουν στο γήπεδο όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό»

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο

Ουζουνίδης: «Να έρθουν στο γήπεδο όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό»
Με τον Παναθηναϊκό να είναι σε δύσκολη θέση ο τεχνικός του τριφυλλιού ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο μεθαυριανό καθοριστικό ματς με την Ένωση.
 
Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Νοva:

 «Στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα.

Κλείσιμο
Σε αυτό το παιχνίδι θέλω πολύ περισσότερο να έρθει ο κόσμος. Γιατί στις δύσκολες καταστάσεις και στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα.

Παίζουμε στο γήπεδο μας και ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα υπάρχουν, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα πράγματα απ' ότι δώσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή πιστεύω ότι και τα παιδιά θέλουν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης