Τεόντοσιτς: «Δεν είναι πια θέμα τύχης, αλλά κάτι... ανώτερο»

Τεόντοσιτς: «Δεν είναι πια θέμα τύχης, αλλά κάτι... ανώτερο»

Ο Σέρβος δήλωσε λυπημένος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι πλέον δεν είναι μόνο τύχη αυτό που συμβαίνει κόντρα στην πρώην ομάδα του

Τεόντοσιτς: «Δεν είναι πια θέμα τύχης, αλλά κάτι... ανώτερο»
Ο Σέρβος γκαρντ  δεν μπορούσε να δώσει μια λογική εξήγηση για τη νέα ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό το εγκώμιο του οποίου έπλεξε μετά το τέλος του αγώνα.

«Νομίζω πως παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Σε κάποια σημεία, ήμασταν εξαιρετικοί. Δεν ξέρω τι να πω για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό... Παλέψαμε για 40 λεπτά, δεν χάσαμε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, μία σοβαρή ομάδα. Οκ, είναι η τέταρτη φορά που μας νικούν σε Final 4, αλλά είναι καλή ομάδα", είπε ο Σέρβος και συμπλήρωσε:

"Δεν τα παράτησαν, κατάφεραν να επιστρέψουν. Ποτέ δεν τα παρατούν. Πρέπει να τους συγχαρούμε. Φυσικά είμαστε λυπημένοι, αλλά είμαι περήφανος για όλη τη χρονιά της ομάδας μου και γι' αυτό το παιχνίδι. Ίσως να μην ήμασταν τυχεροί, αλλά ίσως πια να μην είναι θέμα τύχης. Ισως να έρχεται από... πάνω, δεν είμαι σίγουρος».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης