Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφραγίζει» την παρουσία της στον τελικό του Κάρντιφ η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφραγίζει» την παρουσία της στον τελικό του Κάρντιφ η Γιουβέντους

Μετά το 2-0 στο Μονακό, οι παίκτες του Ζαρντίμ δύσκολα θα καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή απέναντι στην έμπειρη και τακτικά άψογη «Μεγάλη Κυρία»

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφραγίζει» την παρουσία της στον τελικό του Κάρντιφ η Γιουβέντους
Το πρώτο εισιτήριο του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ σφραγίζεται απόψε και το μεγάλο φαβορί για να το... παραλάβει είναι η Γιουβέντους. Η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχεται στο Τορίνο τη Μονακό (21:45, OTE Sports) και το υπέρ της 2-0 από το πριγκιπάτο φαντάζει αρκετό για να τη στείλει σε τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μέχρι τώρα καμιά ομάδα δεν έχει καταφέρει να γυρίσει στα ημιτελικά από ήττα με δυο γκολ διαφορά στον πρώτο αγώνα. Η Μονακό έχει αγωνιστεί 3 φορές σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης εκτός έδρας και δεν έχει κερδίσει καμία. Αν η ομάδα του Ζαρντίμ καταφέρει να κάνει την ανατροπή και φτάσει στο μεγάλο τελικό, θα είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά τη σεζόν 2003-04 όπου τελικά έχασε το τρόπαιο από την Πόρτο. 

Με όπλο την ταχύτητα των μεσοεπιθετικών της, η ομάδα του Ζαρντίμ θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι δεν έκανε στη Γαλλία, δηλαδή να σκοράρει.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά η θέση της είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στη Γιουβέντους που έχει και την εμπειρία αλλά και την αμυντική συγκέντρωση.

Στα αγωνιστικά, σημαντική για τους γηπεδούχους είναι η επιστροφή του Κεντίρα που έλειψε λόγω τιμωρίας στο πρώτο παιχνίδι και αναμένεται να πάρει θέση βασικού. Θα απουσιάσει ο Πιάτσα που είναι τραυματίας. Για τους Μονεγάσκους, εκτός με τραυματισμό θα μείνει ο Μεντί και ο Μποσίλια. Αμφίβολος είναι ο Σιντιμπέ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γιουβέντους (4-2-3-1): Μπουφόν - Σάντρο, Κιελίνι, Μπονούτσι, Άλβες - Πιάνιτς, Κεντίρα - Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Κουαρδάδο - Ιγκουαΐν

Μονακό (4-4-2): Σούμπασιτς - Ντιράρ, Ζέμερσον, Γκλικ, Σιντιμπέ - Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Λεμάρ, Σίλβα - Μ' Μπαπέ, Φαλκάο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης