Ξάνθη - Βέροια 3-0: Αποχαιρέτισε τον συγκινημένο Λουτσέσκου με νίκη

Ξάνθη - Βέροια 3-0: Αποχαιρέτισε τον συγκινημένο Λουτσέσκου με νίκη

Ματς αγγαρεία στην Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να ολοκληρώνει με νίκη την σεζόν  και την Βέροια να αποχαιρετάει την Super League από την τελευταία θέση

Ξάνθη - Βέροια 3-0: Αποχαιρέτισε τον συγκινημένο Λουτσέσκου με νίκη
Η Ξάνθη είπε αντίο με νίκη στη φετινή Super League, είπε αντίο και στον Λουτσέσκου. Τελευταίο ματς στον πάγκο της ομάδας για τον Ρουμάνο, ο οποίος βραβεύτηκε από τους ακρίτες, ξέσπασε σε δάκρυα και αποθεώθηκε από τους φίλους της Ξάνθης. Μάλιστα, οι παίκτες του φρόντισαν να του πουν ένα συγκινητικό αντίο, κάνοντάς του δώρο μία εμφάνιση με τις 108 παρουσίες του στο σύλλογο!  
 
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο... ρελαντί 3-0 της Βέροιας και πήραν την 6η θέση στο φετινό μαραθώνιο! Η Ξάνθη στην πρώτη καλή τους φάση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ειδικότερα, στο 20ο λεπτό ο Γιουνές υποδέχθηκε υπέροχα τη μπάλα και με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ηταν το 18ο γκολ του Τυνήσιου που βρέθηκε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Μεχία μπλόκαρε ο Σαφαρίκας. Η Βέροια προσπάθησε να ισορροπήσει και είχε μια καλή φάση με τον Μίλιεβιτς. Στο 36' οι ακρίτες έχασαν ακόμα μια ευκαιρία, με το σουτ του Γιουνές να βρίσκει το δοκάρι. 

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 45΄. Ο Γιουνές έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Σολτάνι, ο οποίος σημείωσε το 2-0, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν σωστά για επιθετικό φάουλ του Μεχία στον Δόρη. Αλλωστε, από αυτό το μαρκάρισμα άρχισε η αντεπίθεση. Κακό το β' μέρος, ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και με την Ξάνθη να πιέζει, αλλά να μη βρίσκει χώρους. Στην καλύτερή της ευκαιρία στο β' μέρος κατάφερε να σκοράρει! Ο Σισοκό έκανε χέρι και ο Γιουνές εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι διαμορφώνοντας το 3-0. Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι άγγιξαν ένα τέταρτο γκολ, αλλά το σουτ του Τριάδη βρήκε το δοκάρι.
Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!
Κλείσιμο

 
Μan of the match: Ο Χαμζά Γιουνές ήταν ο MVP της Ξάνθης σε ακόμα ένα ματς. Ο Τυνήσιος πέτυχε δυο γκολ κι έκανε μια ασίστ. Τι άλλο να ζητήσει ο Λουτσέσκου στο τελευταίο του ματς στον πάγκο της ομάδας. Ο Γιουνές έκλεισε μια απίθανη σεζόν, πετυχαίνοντας 19 τέρματα.
 
Στο ύψος του: Ο Καρίμ Σολτάνι βοήθησε αρκετά τον Γιουνές στην επίθεση, ήταν κινητικός, αλλά και ουσιαστικός. Μάλιστα, όταν του δόθηκε η ευκαιρία κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Αδύναμος κρίκος: Η Βέροια... Οι Ημαθιώτες στο τελευταίο τους φετινό ματς αποχαιρέτησαν με συντριβή τη Super League. Κακοί αμυντικά, με ελάχιστες επισκέψεις στην αντίπαλη εστία, δε μπόρεσαν να ζητήσουν κάτι περισσότερο από το ματς. Μπορεί η ομάδα να παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές, ωστόσο έλειψε ο ενθουσιασμός.
 
Το στραγάλι: Ο Άγγελος Αγγελάκης είχε μόνο μια δύσκολη φάση στο ματς, αυτή του 45ου λεπτού. Ο Αντόνιο Μεχία έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Δόρη, τραυμάτισε τον νεαρό φορ της Βέροιας, χωρίς να δοθεί φάουλ. Από αυτή τη φάση άρχισε η αντεπίθεση της Ξάνθης όπου ήρθε και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.
 
Το ταμείο του gazzetta.gr: Το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος αποχαιρέτησε με δάκρυα την αγαπημένη του ομάδα, αποθεώθηκε από τους ακρίτες και οι παίκτες του το ανταπέδωσαν με ένα ξεχωριστό δώρο. Οσον αφορά το ματς, ο Γιουνές ήταν όλα τα λεφτά, πέτυχε δυο γκολ, είχε ασίστ, αλλά και δοκάρι. Ετσι, ο Τυνήσιος έκλεισε τη σεζόν με 19 τέρματα. 
 
Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης Λ., Φλίσκας, Σβάρνας, Συλλά, Μεχία (68’ Παπαστεριανός), Λουσέρο (68’ Ντε Λούκας), Τριάδης, Σολτάνι, Βασιλακάκης (68’ Παπαστεριανός), Γιουνές.
Βέροια (Τόλης Τερζής): Σαφαρίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Σισοκό, Μίλιεβιτς, Αντονιάν, Ραδής, Λινάρδος, Δόρης, Νύκταρης (59’ Ζυγκερίδης), Χάτζι (74’ Ασίγκμπα), Κωνσταντινίδης (59’ Μαυρίας).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης