Γιαννακόπουλος: Αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη του κόσμου, θα είχα κόψει το μπάσκετ στους 4

Γιαννακόπουλος: Αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη του κόσμου, θα είχα κόψει το μπάσκετ στους 4

Αυτή ήταν η απάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε οπαδό που του είπε ότι «η ομάδα είναι πάνω απ' όλα»

Γιαννακόπουλος: Αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη του κόσμου, θα είχα κόψει το μπάσκετ στους 4
Με πρωινό του ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έδωσε μια πρώτη απάντηση για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. 

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, δεν δίστασε επίσης να μιλήσει για την απόφαση του να μην τιμωρήσει τους «επαναστάτες» που δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν. 

Η επιλογή του λοιπόν να μην τραβήξει το σκοινί με τους Φώτση, Σίγκλεντον, Τζέιμς και Γκέμπριελ, πάρθηκε με γνώμονα τον σεβασμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον κόσμο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε σχόλιο του. 

Κλείσιμο
Κάτω από το ποστάρισμα του, ένας οπαδός του έγραψε: «Σύνελθε Δημήτρη, ο ΠΑΟ είναι πάνω απ’ όλους και από εσένα. Ένωσε την ομάδα να πάρουμε νταμπλ και είναι οκ η χρονιά». 

Η απάντηση του Γιαννακόπουλου ήταν ξεκάθαρη. Τόνισε ότι ήταν έτοιμος να κόψει το μπάσκετ στους «επαναστάτες», αν δεν υπολόγιζε τον κόσμο της ομάδας. 

«Φίλε, δεν κατάλαβες από τις αποφάσεις που πήρα ότι βάζω τη γνώμη του κόσμου πάνω από τη δική μου;;; Εάν δεν σας υπολόγιζα θα τους είχα κόψει το μπάσκετ που δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση για το πούλμαν» έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης