Στην τελική ευθεία με στοιχηματικές... ευκαιρίες!

Στην τελική ευθεία με στοιχηματικές... ευκαιρίες!

Το φινάλε στη Σούπερ Λιγκ και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, που βαίνουν προς το τέλος, αυξάνουν το βαθμολογικό, αλλά και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» πάντα δίνει το κάτι παραπάνω. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι για μία ακόμα, φορά, εξαιρετικές.

Με στήριγμα τα κύπελλα!
Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής 1908: Ο Αστέρας σώθηκε, ο Ηρακλής επίσης, αλλά αν αφήσουμε έξω τα εξωαγωνιστικά με την αδειοδότησή του κλπ., εκείνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι ο Γηραιός είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έκανε τιτάνια προσπάθεια να σωθεί και το κατάφερε μέσα στο γήπεδο. Ο Αστέρας θ’ αλλάξει σχεδόν το μισό ρόστερ το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της
betshop.gr
στο 1.75.

Κλείσιμο
Ατρόμητος – Πλατανιάς:
Αδιάφοροι είναι οι δυο αντίπαλοι και τον τελευταίο καιρό προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ατρόμητος έχει πέντε ήττες σερί και μία ισοπαλία, όλα στο under. Ο Πλατανιάς από τη μεριά του έκανε μια προσπάθεια να μπει στα πλέι οφ, αλλά δεν του βγήκε. Στην τελευταία του έξοδο, ωστόσο, πήρε 1-1 από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και φυσικά είναι ένα «κλικ» καλύτερος από τον Ατρόμητο. Η λογική λέει να παίξουμε το over της
betshop.gr στο 2.05.

Γουέστ Μπρομ. – Λέστερ:
Δύσκολο παιχνίδι, στη λογική ότι η βαθμολογικά αδιάφορη Μπρομ στα τέσσερα τελευταία ματς έχει μία ισοπαλία και τρεις ήττες και δεν έχει σημειώσει γκολ! Η Λέστερ άφησε πίσω της τις καλές μέρες και έμεινε δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, συμπεριλαμβανομένων και των δυο αγώνων με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολα, ωστόσο, έχασε 1-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο την περασμένη αγωνιστική. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.80.

Έβερτον – Τσέλσι: Θα γίνει γερό ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Έβερτον κυνηγάει και τις τελευταίες ελπίδες εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ και η Τσέλσι θέλει τον τίτλο. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο της παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, όπου έληξε 0-0, η Έβερτον το’ χει το γκολ μέσα – έξω. Η Τσέλσι απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την 2η Τότεναμ και πάει «τρένο». Στα δυο τελευταία της παιχνίδια ήταν εξαιρετική, νικώντας 4-2 την Τότεναμ στο «Γουέμπλεϊ», στον ημιτελικό του κυπέλλου και με το ίδιο σκορ τη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριζ». Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Τότεναμ – Άρσεναλ: Λονδρέζικο ντέρμπι με τεράστια βαθμολογική σημασία, αφού και οι δυο χρειάζονται τη νίκη. Η Τότεναμ για να συνεχίσει μέχρι τέλους το κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλσι και η Άρσεναλ για να καταφέρει τουλάχιστον να σώσει τη χρονιά με το Γιουρόπα Λιγκ (μπορεί να προκριθεί σ’ αυτό αν κατακτήσει το κύπελλο Αγγλίας) κι από εκεί και πέρα, ανάλογα τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, ίσως χτυπήσει και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τότεναμ είναι σε καλύτερο φεγγάρι από την αντίπαλό της, είναι αήττητη στην έδρα της, όπου έχει σημειώσει μόλις δυο ισοπαλίες, ενώ εκεί, έχει δεχτεί μόλις 8 γκολ, τα λιγότερα από κάθε άλλη ομάδα. Η Άρσεναλ θυμήθηκε κάτι από την περσινό καλό της εαυτό την περασμένη Κυριακή όταν νίκησε 2-1 στην παράταση την Μάντσεστερ Σίτι και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.90.

Λεβερκούζεν – Σάλκε: Μαθηματικά δεν έχουν σωθεί, αν και υπάρχουν χειρότερες ομάδες για να πέσουν. Στα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η Λεβερκούζεν έφερε 3-3 με τη Βόλφσμπουργκ και 0-0 με την Μπάγερν. Η Σάλκε χάνει πολύ από τη δύναμή της εκτός έδρας, έχασε μέχρι κι από την ουραγό Ντάρμσταντ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.05.

Ντάρμσταντ – Φράϊμπουργκ: Η γηπεδούχος είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, αλλά και απαλλαγμένη από το άγχος. Γι αυτό, πέτυχε δυο μεγάλα αποτελέσματα τις δυο τελευταίες αγωνιστικές. Νίκησε στην έδρα της 2-1 τη Σάλκε και μετά, με το ίδιο σκορ μέσα στο Αμβούργο. Η Φράιμπουργκ πρέπει πάση θυσία να νικήσει, για να διατηρηθεί στην 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν δεν το κάνει, έρχεται πίσω της φουριόζα η Βέρντερ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Μάιντζ – Γκλάντμπαχ: Η Μάιντζ κινδυνεύει, καθότι απέχει μόλις δυο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και η Γκλάντμπαχ μόνο με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στα δυο τελευταία της παιχνίδια η Μάιντζ πρώτα νίκησε 2-1 εντός έδρας τη Χέρτα και μετά, πήρε 2-2 από τη Μπάγερν μέσα στο Μόναχο. Η Γκλάντμπαχ προέρχεται από δυο ήττες 5-3 από την Χόφενχαϊμ και 2-3 από τη Ντόρτμουντ, ενώ απέτυχε ναι προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, χάνοντας (στην έδρας) της στα πέναλτι από την Αϊντραχτ. Κανονικός αγώνας και παράταση 1-1. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop.gr στο 2.15 δεν εμπεριέχει ρίσκο.  

Άουγκσμπουργκ – Αμβούργο: Ματς – «φωτιά» στην υπόθεση παραμονής. Η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στην ζώνη των μπαράζ για παραμονή και το Αμβούργο έναν βαθμό από πάνω της. Όποιος νικήσει, αποκτάει ένα μικρό βαθμολογικό προβάδισμα σωτηρίας, αλλά και ψυχολογικό. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της η Άουγκσμπουργκ νίκησε 2-1 την Κολωνία. Δεν είναι μικρό πράγμα. Το Αμβούργο αφού έχασε 2-1 από τη Βέρντερ στη Βρέμη, μετά «αυτοκτόνησε» στην έδρα του, χάνοντας 2-1 από την ουραγό Ντάρμσταντ. Η λογική λέει να παίξουμε το over της betshop.gr στο 2.05.

Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου: Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η Μπάγερν είναι χωρίς νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αποκλείστηκε από την Ντόρτμουντ μέσα στο γήπεδό της για το κύπελλο, χάνοντας 3-2 την περασμένη Τετάρτη. Ήρθε η ώρα να νικήσει. Παίζουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.40 για να έχει μία αξία το ποντάρισμά μας.

Ρόμα – Λάτσιο: Κλασικό ντέρμπι στην κοινή τους έδρα, το «Ολίμπικο» της Ρώμης. Πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Ρόμα είναι 2η και δεν έχει φυσικά, ελπίδες για τον τίτλο, αφού υπολείπεται 8 βαθμών της πρωτοπόρου Γιουβέντους. Έχει πίσω της, όμως, στους τέσσερις βαθμούς τη Νάπολι κι όπως είναι γνωστό, μόνο οι δυο πρώτες της βαθμολογίας προκρίνονται απ’ ευθείας στους ομίλους και η 3η παίζει προκριματικά. Άρα δεν θέλει να χάσει. Η Λάτσιο βρίσκεται στην 4η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ κι έχει 7 βαθμούς διαφορά από τη Νάπολι. Κι αυτή θα τα παίξει όλα για όλα, μήπως και γίνει κανένα θαύμα. Πρόσφατα, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στο κύπελλο Ιταλίας, όπου η Λάτσιο προκρίθηκε καθώς νίκησε 2-0 στον έναν αγώνα κι έχασε 3-2 στον επαναληπτικό. Είναι γενικά, όμως, ένα «κλικ» κάτω από τα Ρόμα. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Μπολόνια – Ουντινέζε: Η Μπολόνια έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της και η αντίπαλός της Ουντινέζε είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Στα πέντε τελευταία ματς η Μπολόνια έχει μία νίκη, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Είναι σημαντικό ότι στην τελευταία της ήττα 3-2 από την πολύ δυνατή Αταλάντα στο Μπέργκαμο, σκόραρε δυο φορές. Η Ουντινέζε στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις μία ήττα 3-0 στη Νάπολι, μία ισοπαλία 2-2 στο Τορίνο με την ομώνυμη ομάδα και τρεις νίκες. Σαφέστατα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα και αγωνιστική κατάσταση. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ, το οποίο η betshop.gr προσφέρει στο 3.25.

Ίντερ – Nάπολι: Είναι παραδοσιακό ντέρμπι. Η θεότρελη Ίντερ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να βγει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δεν έχει σημειώσει νίκη, έχει τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες και τα παιχνίδια της είναι όλα στο over. Την περασμένη αγωνιστική έχασε 5-3 από την Φιορεντίνα στη Φλωρεντία. Η Νάπολι είναι 3η και στόχος της είναι να πάρει την 2η θέση για την απ’ ευθείας έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει, τουλάχιστον, να μη χάσει. Είναι σαφώς καλύτερη, αλλά την περασμένη αγωνιστική παραλίγο να κάνει τη γκέλα, καθώς ισοφάρισε προς το τέλος στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σασουόλο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Οσασούνα - Ντεπ. Λα Κορούνια: Η Οσασούνα τα παίζει όλα για όλα σε κάθε ματς, καθηλωμένη καθώς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι ελπίζει στο θαύμα. Η Ντεπόρ έχει ένα μαξιλάρι ασφαλείας επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν είναι εξασφαλισμένη, τέσσερις αγωνιστικές πριν από την αυλαία του πρωταθλήματος. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Λας Πάλμας - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μετά την ήττα 0-1 από τη Βιγιαρεάλ την περασμένη αγωνιστική, η Ατλέτικο θα παίξει απλά για να νικήσει, καθότι την προσεχή Τρίτη αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποντάρουμε, συνεπώς, στην σούπερ απόδοση 4.35 της betshop.gr για 2 & under 2.5.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Το  παιχνίδι αυτό γίνεται Σάββατο και την προσεχή Τρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το πιο πιθανό είναι να παίξει με αρκετούς αναπληρωματικούς. Παίζουμε το 1 & no goal της betshop.gr στο 2.70 χωρίς να παίρνουμε και μεγάλο ρίσκο.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

ΠΑΟΚ – ΑΟΚ Κέρκυρα: Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου, παίζουμε τα 4-5 γκολ της betshop.gr στο 2.70

Παναθηναϊκός – Λάρισα: Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 1.75.

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Πειραιώς: Θα ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.05.

Πανιώνιος – Λεβαδειακός: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 2.20 της betshop.gr είναι μια χαρά. 

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ Αθηνών: Το διπλό της betshop.gr στο 1.70 είναι μια χαρά.

Στόουκ - Γουέστ Χαμ: Με βάση την αγωνιστική τους κατάσταση τον τελευταίο καιρό, το διπλό της betshop.gr στο 3.45 δεν το λες και σούπερ ρίσκο.

Σαουθάμπτον - Χαλ Σίτι: Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.65.

Σάντερλαντ – Μπόρνμουθ: Το διπλό της betshop.gr στο 2.35 είναι καλή απόδοση.

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό στο 2.85 της betshop.gr είναι «δώρο».

Βέρντερ Βρέμης - Χέρτα Βερολ.: Από το Νοέμβριο και μέχρι τώρα η Βέρντερ έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα με δέκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Ποντάρουμε άφοβα στον άσο της betshop.gr στο 2.10.

Χόφενχαϊμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop.gr στο 2.35 είναι μια χαρά.

Κάλιαρι – Πεσκάρα: Θα προτιμήσουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr που προσφέρεται στο 2.60.

Κροτόνε – Μίλαν: Για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.65.

Έμπολι – Σασσούολο: Δύσκολο ματς και γι αυτό θα το καλύψουμε με το goal-goal της betshop.gr στο 1.65.

Τζένοα – Κίεβο: Για ν’ αποφύγουμε τις παγίδες, το παίζουμε στο over της betshop.gr στο 1.75.

Τορίνο – Σαμπντόρια: Βαθμολογικά αδιάφορες είναι οι δυο ομάδες και παίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Παίζουμε το over 2.5 & goal-goal της betshop.gr στο 1.70.

Θέλτα Βίγκο - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr που προσφέρεται στο 1.75.

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Χιχόν: «Καρφί» άσος ημίχρονο – άσος τελικό, το οποίο η betshop.gr πληρώνει στο 2.05.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Γρανάδα: Ποντάρουμε στο 1.95 της betshop.gr για 1 & no goal.

Εσπανιόλ – Μπαρτσελόνα: Θα γίνει σκληρό ματς, όπως πάντα. Ποντάρουμε στο 2 & goal-goal της betshop.gr στο 2.60.

Μάλαγα – Σεβίλλη: Δύσκολο παιχνίδι. Θα το καλύψουμε με το under της betshop.gr στο 2.30.

Μπετίς – Αλαβές: Αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Θα προτιμήσουμε το Χ της betshop.gr στο 3.25.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Ξάνθη – Βέροια: Ο 1 & goal-goal της betshop.gr στο 3.00 δεν είναι και σούπερ ρίσκο.

Mάντσεστερ Γ. - Σουόνσι Σίτι: Να κερδίσει η Γιουνάιτεντ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 3.10 και δεν το αφήνουμε με τίποτα.

Mίντλεσμπρο - Μάντσεστερ Σίτι: Επίσης δεν αφήνουμε να πέσει κάτω το 2.60 της betshop.gr να κερδίσει η Σίτι και στα δυο ημίχρονα.

Γουότφορντ – Λίβερπουλ: Εκτός έδρας παίζει καλυτέρα η Λίβερπουλ και προτιμούμε το 2& goal-goal της betshop.gr στο 3.25!

RB Λειψία – Ίνγκολσταντ: Η απόδοση της betshop.gr στο 3.40 να κερδίζει η Λειψία και στα δυο ημίχρονα την ουραγό Ίνγκολσταντ είναι σούπερ. 

Ντόρτμουντ – Κολωνία: Το 2.50 της betshop.gr να νικήσει η Κολωνία και στα δυο ημίχρονα είναι πολύ καλή απόδοση.

Αταλάντα – Γιουβέντους: Το 2 &  under 2.5 η betshop.gr το πληρώνει στο 4.85. 

Παλέρμο – Φιορεντίvα: Το 3.05 της betshop.gr να νικήσει η Φιορεντίνα και στα δυο ημίχρονα είναι εφικτό και το προτιμούμε.

Έϊμπαρ – Λεγανές: Είναι απίστευτο το 5.25 της betshop.gr για 1 & goal-goal.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης