Ανατροπή οι Σέλτικς: «Γύρισαν» το 2-0 και προηγούνται 3-2 των Μπουλς

Ανατροπή οι Σέλτικς: «Γύρισαν» το 2-0 και προηγούνται 3-2 των Μπουλς

Από το σημείο που βρίσκονταν πίσω με δύο νίκες στη σειρά, πέρασαν μπροστά χάρη στην επικράτησή τους με 108-97 τα ξημερώματα

Ανατροπή οι Σέλτικς: «Γύρισαν» το 2-0 και προηγούνται 3-2 των Μπουλς
Μπορεί να μην φάνταζε πραγματοποιήσιμο αλλά πλέον είναι γεγονός. Οι Σέλτικς από τα ξημερώματα προηγούνται με 3-2 στις νίκες στη σειρά των πλέι-οφ με τους Μπουλς κάνοντας την ολική ανατροπή καθώς είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0. 

Στο σημερινό παιχνίδι επικράτησαν 108-97 χάρη στην καλή εμφάνιση του Μπράντλεϊ ο οποίος πέτυχε 24 πόντους του Χορφορντ ο οποίος τελείωσε το ματς με 21 πόντους 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ αλλά και του Τόμας (24π.) 

Για τους Μπουλς καλύτερος ήταν ο Γουέιντ ο οποίος άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 26 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ωστόσο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη. 

Μπουλς και Σέλτικς ήταν μαζί στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με δύο πόντους στο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη περίοδο με 81-79. Στην τέταρτη όμως τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Οι Σέλτικς με ένα σερί 13-0 και εκμεταλλευόμενοι δύο τεχνικές ποινές των Μπουλς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 104-89 περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος. Οι Μπουλς δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε με τους Σέλτικς να πανηγυρίζουν τη νίκη και το προβάδισμα στη σειρά. 

Πηγή:
Κλείσιμο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης