ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στο Βουκουρέστι (και) για Τανάσε!

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στο Βουκουρέστι (και) για Τανάσε!

Ένα ακόμη μεταγραφικό ταξίδι από τον Λούμπος Μίχελ, που βρίσκετα στο Βουκουρέστι και παρακολουθεί το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Στεάουα και Βιτορούλ 

ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ στο Βουκουρέστι (και) για Τανάσε!
Στο Βουκουρέστι βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ, αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει αρχίσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είναι στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα σε Στεάουα και Βιτορούλ!

Κλείσιμο

Μάλιστα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, στο γήπεδο τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Στεάουα, Βαλέριου Αργκασέλα, με τον οποία παρακολούθησαν μαζί την αναμέτρηση κορυφής.

Τι πήγε να δει στο Βουκουρέστι ο Μίχελ; Υπάρχουν παίκτες και από τις δύο ομάδες, που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου». Ένας εξ αυτών είναι ο Φλορινέλ Κομάν, επιθετικός της Βιτορούλ, που έχει ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων, αλλά και ο αριστερός μπακ, Κριστιάν Γκανέα.

Υπάρχει κι άλλος ένας παίκτης που βλέπει ο ΠΑΟΚ από τη Βιτορούλ, με εξαιρετική προπτική, είναι ο αμυντικός μέσος Ντράγκος Νεντέλκου (αμυντικός χαφ), ο οποίος πάντως σήμερα δεν αγωνίζεται, καθώς είναι τραυματίας.

Πάντως, αν κάποιος από τους 22 ποδοσφαιριστές ξεχωρίζει, αυτός δε είναι άλλος από τον Φλορίν Τανάσε της Στεάουα. Κι αυτόν εξετάζει ο «Δικέφαλος», όμως είναι μια περίπτωση που θέλει αρκετή δουλειά.

Μιλάμε για έναν επιθετικό, ο οποίος αν και μόλις 22 ετών, μπορεί να είναι ο βασικός λόγος, για τον οποίο βρίσκεται σε νέες επαφές με την Στεάουα (από την οποία πέρσι ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Βαρέλα) ο Σλοβάκος παράγοντας.

 Ένα χρόνο πριν, η Στεάουα πλήρωσε σχεδόν 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη σημερινή αντίπαλό της, Βιτορούλ, για να αποκτήσει τον Τανάσε, που έκανε μια εκπληκτική σεζόν, το 2015-16, με 16 γκολ σε 35 αγώνες, ενώ φέτος μετράει 4 γκολ σε 21 συμμετοχές με τη φανέλα της Στεάουα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης