Πανιώνιος: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναγιώτης Κόρμπος

Πανιώνιος: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναγιώτης Κόρμπος

Τυχερός μέσα στην ατυχία ο αρχηγός του Πανιωνίου, καθώς η σε μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ

Πανιώνιος: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παναγιώτης Κόρμπος
Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Κέρκυρα, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού ενώ υπήρχαν φόβοι για ρήξη χιαστών. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το παρών στα πλέι οφ (στο ματς με τον Λεβαδειακό έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν λόγω καρτών).

Αναλυτικά το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ:  
«Ο Παναγιώτης Κόρμπος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε μαγνητική τομογραφία, από τον πρόεδρο-γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα, στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν ότι ο αρχηγός του Ιστορικού, έχει υποστεί διάταση πρόσθιου χιαστού και όχι ρήξη, καθώς και οστικό οίδημα κνήμης. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή και σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου-γιατρού κ. Χρήστο Δάρα, θα δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο παιχνίδι των play off».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης