Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-3: Γλυκό αντίο με... ματσάρα!

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-3: Γλυκό αντίο με... ματσάρα!

Τα έβαλε μαζεμένα, αλλά ήταν αργά!  - Η Βέροια στην τελευταία παράσταση ως μέλος της Σούπερ Λιγκ μπροστά στο κοινό της σε ένα χορταστικό ματς επικράτησε με 4-3 του Αστέρα Τρίπολης που προηγήθηκε 0-2, αλλά εξασφάλισε την παραμονή του!

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 4-3: Γλυκό αντίο με... ματσάρα!
H Bέροια είπε αντίο στην έδρα της με τεσσάρα και με απίθανη ανατροπή! Οι Ημαθιώτες επικράτησαν 4-3 του Αστέρα, αλλά υποβιβάστηκαν. Γλυκιά ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού εξασφάλισε την παραμονή λόγω της ήττας του Λεβαδειακού. 

Ενα τρελό, απίθανο πρώτο 25λεπτο, το πιο παραγωγικό της φετινής Λίγκας! Μόλις στο 4ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μάσα μοίρασε στον Μανιά και αυτός με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Φαρίνια σούταρε, ο Καντιμοίρης έδιωξε τη μπάλα, αλλά ο Μανιάς από κοντά διπλασίασε τα γκολ της ομάδας και τα δικά του. Η Βέροια απάντησε κι ένα λεπτό αργότερα μείωσε σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά του Λινάρδου. Στο 13ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση. 

Ο Λινάρδος έκανε τη σέντρα και ο Καπετάνος με προβολή πέτυχε το 2-2. Στο 21' έγινε η ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Καπετάνος μοίρασε και ο Λινάρδος σημείωσε το 3-2. Η Βέροια είχε ουσία στο παιχνίδι της και στην επόμενη καλή της φάση βρήκε ξανά δίχτυα. Στο 37ο λεπτό, ο Σαρπόνγκ σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη!

Κλείσιμο
Πολλά κενά στην άμυνα του Αστέρα, με τους Ημαθιώτες να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους φάση κατάφεραν να μειώσουν. Ο Γκοντό μοίρασε ιδανικά στον Μανιά ο οποίος στο 55ο λεπτό πέτυχε χατ τρικ! Αλλά, ως εκεί... Η Βέροια άντεξε την πίεση των φιλοξενούμενων και κατάφερε να αποχαιρετήσει την έδρα της στη φετινή Super League με ένα σημαντικό τρίποντο. 

Βέροια: Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Αντονιάν, Τόμας (60’ Σούλε), Καλί, Ασίγκμπα, Λινάρδος (90’ Κωνσταντινίδης), Μίλιεβιτς (79’ Παπαδόπουλος), Καπετάνος, Σαρπόνγκ. 
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Γιαννούλης , Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Τσουκαλάς (90’ Τσιλιανίδης), Ιγκλέσιας, Μάσα, Λούις (61’ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (46’ Γκοντό), Μανιάς. 
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης