LIVE: Οι μάχες σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας της Super League

LIVE: Οι μάχες σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας της Super League

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής θα κρίνουν πολλά  – Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να σφραγίσει τον τίτλο κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ Λεβαδειακός-ΑΕΚ, Ηρακλής-Παναιτωλικός, Λάρισα-Ξάνθη είναι τα τρία ματς που θα κρίνουν την παραμονή

LIVE: Οι μάχες σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας της Super League
Μία και… σήμερα απέμεινε για το φινάλε της κανονικής περιόδου στην Super League και σήμερα το βράδυ ίσως έχουμε τις απαντήσεις για τα περισσότερα από τα ζητήματα που παραμένουν ανοικτά.

Πρώτο και καλύτερο αυτό του πρωταθλητή, με τον Ολυμπιακό να το έχει αγκαλιάσει εδώ και καιρό, να έχει χάσει την ευκαιρία να το κλειδώσει πριν δύο εβδομάδες στη Λειβαδιά, αλλά σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ δεν θέλει να δώσει παράταση στην αγωνία.

Μετά είναι η μάχη της παραμονής όπου ψάχνουμε να βρούμε ποιος θα ακολουθήσει τη Βέροια που ήδη έχει υποβιβαστεί στην Football League.
Κλείσιμο

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε πιο δυσχερή θέση καθώς είναι στο -2 από Ηρακλή, Λάρισα και υποδέχεται την ΑΕΚ με την Ένωση να θέλει τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν 100% την 5η θέση.

Το στραβοπάτημα της ΑΕΚ περιμένει η Ξάνθη που είναι στο -4 από την Ένωση, αλλά κι οι Θρακιώτες έχουν δύσκολο έργο καθώς αγωνίζονται στη Λάρισα με την τοπική ομάδα που καίγεται για βαθμούς.

Ο Ηρακλής που έχει κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ υποδέχεται τον Παναιτωλικό κι έχει την ευκαιρία να κάνει άλμα παραμονής, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης επίσης έχει την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση σωτηρία κερδίζοντας στην έδρα της καταδικασμένης Βέροιας.

Τέλος υπάρχουν κι οι τρεις σίγουροι των play offs, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Ο Δικέφαλος παίζει στην έδρα του Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο αλλά κι οι δύο σκέφτονται τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, ενώ ο Πανιώνιος με πολλές απουσίες αγωνίζεται στην έδρα της Ξάνθης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 19:00):
ΑΕΛ-Ξάνθη (Novasports Stories) 
Κέρκυρα-Πανιώνιος (Novasports 3) 
Ηρακλής-Παναιτωλικός (Novasports 24) 
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης ((Novasports 1) 
Λεβαδειακός-ΑΕΚ (Novasports 5) 
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2) 
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (Novasports 4) 
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ (Novasports Extra 1)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης