Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ιμπραΐμοβιτς: Ανησυχία για την καριέρα του

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ιμπραΐμοβιτς: Ανησυχία για την καριέρα του

Ο Σουηδός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα της Μαν. Γιουνάιτεντ με την Άντερλεχτ και υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάστασή του

Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Ιμπραΐμοβιτς: Ανησυχία για την καριέρα του
Μπορεί η Μαν. Γιουνάιτεντ να πήρε στην παράταση την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa League απέναντι στην Άντερλεχτ (2-1), ωστόσο στις τάξεις της ομάδας επικρατεί έντονη ανησυχία για την κατάσταση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 

Ο Σουηδός σταρ τραυματίστηκε στο γόνατο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και αντικαταστάθηκε. Η εικόνα του να σφαδάζει στο χορτάρι δεν είναι κάτι σύνηθες και όλοι φοβούνται μήπως έχει πάθει κάποια σοβαρή ζημιά. Ανάμεσά τους και ο Ζοσέ Μουρίνιο… 

«Δεν φαίνονται καλά τα πράγματα. Το προαίσθημά μου δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις. Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά δεν είμαι», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Κλείσιμο
Τραυματίας αποχώρησε από το ματς στο 23ο λεπτό με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Μάρκο Ρόχο, την ώρα που εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την Μπέρνλι υπάρχουν άλλοι τρεις τραυματίες, οι Μάτα, Σμόλινγκ και Τζόουνς.



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης