Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής με 87,5 εκατ. ευρώ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής με 87,5 εκατ. ευρώ!

«Βασιλιά των μετρητών» ανακήρυξε τον Πορτογάλο επιθετικό το περιοδικό France Football για τη σεζόν 2016 - 2017 - Ποιοι συνάδελφοί του τον ακολουθούν κατά πόδας;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής με 87,5 εκατ. ευρώ!
Όπως όλα δείχνουν η σεζόν 2016 - 2017 είναι πολύ καλή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μόνο «έβαλε γκολ» στην καρδιά της γοητευτικής 23χρονης Ισπανίδας Τζορτζίνα Ροντρίγκες, αλλά ανακηρύχθηκε και ο πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της σεζόν με έσοδα 87,5 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με το περιοδικό France Football, ο επιθετικός της «βασίλισσας» αφήνει πίσω του στην δεύτερη θέση τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα με έσοδα 76,5 εκατ. ευρώ και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο συμπαίκτης του Μέσι, ο Βραζιλιάνος Νεϊμάρ, με έσοδα 55,5 εκατ. ευρώ.

Κλείσιμο


Ο Ουαλός Γκάρεθ Μπέιλ, που αγωνίζεται και αυτός με τα χρώματα της Ρεάλ Μαδρίτης, ακολουθεί στην τέταρτη θέση με 41 εκατ. ευρώ και την πέμπτη θέση του πιο καλοπληρωμένου ποδοσφαιριστή καταλαμβάνει ο Αργεντινός Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος παίζει στην κινέζικη Χεμπέι Φόρτσιουν και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, με έσοδα 28,5 εκατ. ευρώ.

Όσο για το ποιος είναι ο πιο καλοπληρωμένος προπονητής της φετινής σεζόν, ο οξύθυμος Ζοζέ Μουρίνιο έρχεται πρώτος με έσοδα 28 εκατ. ευρώ. Το γαλλικό περιοδικό υποστηρίζει ότι για τα στοιχεία που αναφέρει έλαβε υπόψη του τα εισοδήματα από μισθούς, μπόνους και διαφημίσεις των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης