ΠΑΟΚ - Προμηθέας 78-75: Τρελή ανατροπή στο φινάλε!

ΠΑΟΚ - Προμηθέας 78-75: Τρελή ανατροπή στο φινάλε!

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε 9 πόντους στην τρίτη περίοδο, αλλά 29 στην τέταρτη και με τρελή αντεπίθεση πήρε τη νίκη απέναντι στον Προμηθέα 

ΠΑΟΚ - Προμηθέας 78-75: Τρελή ανατροπή στο φινάλε!
Τι κι αν βρέθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης πίσω στο σκορ; Ακόμα και με διψήφια διαφορά πόντων; Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε στην τέταρτη περίοδο, «έπνιξε» τον Προμηθέα και κάνοντας απίστευτη αντεπίθεση πήρε τη νίκη-θρίλερ. 

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μπορεί να έχει δύσκολο στη συνέχεια (Ολυμπιακό εκτός, Κόροιβο εντός, Παναθηναϊκός εκτός), ωστόσο ανέβηκε τέταρτος στο 13-10 μαζί με τον Άρη, την ώρα που ο Προμηθέας είναι 8ος στο 9-14.

Για τον απίστευτα άστοχο ΠΑΟΚ, ο Θαντ ΜακΦάντεν, ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους,ενώ από την άλλη μεριά 8 παίκτες ευστόχησαν σε τουλάχιστον ένα τρίποντο (13/25).

Κλείσιμο
ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Προμηθέας ήταν από την αρχή οδηγός του παιχνιδιού, είχε το προβάδισμα, ενώ το κάρφωμα του Φαγέ στο τέλος της τρίτης περιόδου ανέβασε τη διαφορά στο +13 (49-62). Ο ΠΑΟΚ όμως αφυπνίστηκε στη συνέχεια. Από τους μόλις 9 πόντους που πέτυχε στην τρίτη περίοδο, πέτυχε 29 (29-13) στην τέταρτη περίοδο και πήρε αγχωτική νίκη. Στα 6'' που είχαν απομείνει ο Τζόουνς άργησε να πασάρει, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έκαναν φάουλ κι ο Γκίκας αστόχησε σε τρίποντο υπό δύσκολες συνθήκες. 

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Θαντ ΜακΦάντεν ήταν αυτός που κράτησε τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα.Πέτυχε 18 πόντους με 4/6 τρίποντα, 4/5 βολές, μάζεψε 2 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 4 λάθη σε 25:30.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Ο Τζόρνταν Ντίκερσον είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και κανένα σουτ σε 9:51.

ΣΗΜΕΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ: Στα -8'' Ο ΜακΦάντεν ευστόχησε σε 2 κρίσιμες βολές και στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Προμηθέας δεν κατάφερε να κάνει κάτι στην τελευταία του επίθεση, με τον Γκίκα να επιχειρεί τρίποντο... γλιστρώντας και με παίκτες πάνω του.

ΑΦΑΝΗΣ-«ΗΡΩΑΣ»: Ο Ιβάν Άσκα μετράει λίγες ώρες στην χώρα μας, αλλά αποδείχτηκε πολύ καλή λύση. Στην τέταρτη και κρίσιμη περίοδο, έδωσε πολύτιμους πόντους στην ομάδα του και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε 10:00.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Η εκπληκτική συνεργασία των Σομπέι και Τσόχλα με τον πρώτο να καρφώνει για το 40-42!

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Ο Προμηθέας την τέταρτη περίοδο και την τελευταία φάση, τις 13/25 βολές, ενώ ο ΠΑΟΚ την αστοχία (19/37δίπ., 19/28βολ.) και τα 18 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 40-43, 49-62, 78-75
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης