Σφαιρόπουλος: «Όποιος είναι κουρασμένος... πάει σπίτι του»

Σφαιρόπουλος: «Όποιος είναι κουρασμένος... πάει σπίτι του»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί πως η λέξη... κούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο και τόνισε πως ενόψει της Ρεάλ (24/3, 22:00) έχουν πολύ καλή ψυχολογία.

Σφαιρόπουλος: «Όποιος είναι κουρασμένος... πάει σπίτι του»
Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε αρχικά: «Έχουμε καλή ψυχολογία. Μένει να συγκεντρωθούμε για να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα στην επίθεση, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά προεξέχοντος του Γιουλ. Στην επίθεση πρέπει να είμαστε περισσότερο λειτουργικοί σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τον ρυθμό. Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και η Ρεάλ».

Για τους Σπανούλη και Λοτζέσκι: «Το έχω πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει κούραση. Όποιος είναι κουρασμένος, πάει σπίτι του. Όσον αφορά τον Σπανούλη, είναι καλύτερα, δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την αρρώστια. Έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παίξει και θυσίασε τον εαυτό του για την ομάδα. Για τον Λοτζέσκι θα δούμε τώρα».

Για το σερί που έτρεξε (18-0) ο Ερυθρός Αστέρας: «Τα κενά διαστήματα τα έχουν όλες οι ομάδες. Όταν εμείς τους εγκλωβίσαμε και έβαλαν 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν το λέμε; Το πιο σημαντικό είναι να εκτελούμε σωστά στην επίθεση. Παίζαμε ενάντια στη δεύτερη καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή. Σίγουρα όταν παίζουμε με καλές άμυνες, παίζει ρόλο. Είτε είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, είτε όχι, πρέπει να διορθώσουμε τα κενά διαστήματα».

Κλείσιμο
Για τη μη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο τέλος στην αναμέτρησης: «Σίγουρα ο Βασίλης είναι ο ηγέτης μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο τέλος χωρίς αυτόν. Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά. Ο Αγραβάνης άλλαξε τον ρυθμό. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και ο καθένας από αυτούς μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει την ροή».


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης