Εντυπωσιακός ξανά ο Αντετοκούνμπο: Κέρδισε τους Κινγκς και τον Παπαγιάννη

Εντυπωσιακός ξανά ο Αντετοκούνμπο: Κέρδισε τους Κινγκς και τον Παπαγιάννη

Ο 22χρονος άσος είχε 32 πόντους (7/10 βολές, 11/20 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και ούτε ένα λάθος σε 40 λεπτά

Εντυπωσιακός ξανά ο Αντετοκούνμπο: Κέρδισε τους Κινγκς και τον Παπαγιάννη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει καμία πρόθεση να επιτρέψει στους Μπακς να χάσουν το εισιτήριο για τα play offs. Για μια ακόμη βραδιά ήταν εκπληκτικός και η ομάδα του συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων δύο εβδομάδων περνώντας με 116-98 από το Σακραμέντο. Μάλιστα το Μιλγουόκι έπιασε στην έκτη θέση της Ανατολής τους Πέισερς και απέχει έναν αγώνα από τους πέμπτους Χοκς. 

Ο 22χρονος άσος είχε 32 πόντους (7/10 βολές, 11/20 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 13 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και ούτε ένα λάθος σε 40 λεπτά. Άλλοι πέντε παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο τον Γκρεγκ Μονρό που είχε 10 για τα «ελάφια», που ξέφυγαν με 70-49 στο ημίχρονο και δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους. 

Ο Μπάντι Χιλντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, που ξεκούρασαν τον Κώστα Κουφό. Ο Γιώργος Παπαγιάννης αγωνίστηκε για 23 λεπτά και είχε 4 πόντους (2/9 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 τάπες και 1 λάθος. 

Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης