Οι έξυπνες επιλογές σε στέλνουν... ταμείο!

Οι έξυπνες επιλογές σε στέλνουν... ταμείο!

Οι επαναληπτικοί αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος, τα κύπελλα σε Γερμανία (μονά παιχνίδια) και Ιταλία, καθώς και η πλήρης αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι μια ευκαιρία για έξυπνα πονταρίσματα για να πάμε ταμείο.  

Οι έξυπνες επιλογές σε στέλνουν... ταμείο!
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός:  Δύσκολο παιχνίδι. Όχι για το ποιος θα πάρει την πρόκριση, αφού το 4-0 του πρώτου ματς δεν αφήνει περιθώρια στον Αστέρα, αλλά το πώς θα το διαχειριστεί ο Ουζουνίδης.  

Είναι σίγουρο ότι θα θελήσει να κάνει διάφορες δοκιμές στο ματς αυτό, εν όψει της συνέχειας που έχει να παίξει με τη Βέροια στη Λεωφόρο και τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό. Οι «δοκιμές», ωστόσο, θα θελήσουν ν’ αποδείξουν ότι αξίζουν, οπότε θα τα δώσουν όλα. Στο ματς πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός διέλυσε 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας συμπλήρωσε πέντε σερί ήττες, τον ενδιαφέρει να σωθεί κι όχι το κύπελλο. Στα πέντε τελευταία ματς μάζεψε 16 γκολ και πέτυχε μόλις τρία, τα δυο από τα οποία στην ήττα 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της
betshop.gr στο 2.65.

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Στο πρώτο ματς στο Φάληρο, το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Ο Ατρόμητος έχει δίψα να προκριθεί κι αν δεν το κάνει τώρα, που ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα με την ήττα του 0-1 από τον Πανιώνιο, πότε θα το κάνει. Είναι γεγονός ότι με τον Σα Πίντο στον πάγκο νοικοκυρεύτηκε, νίκησε και στη Βέροια 1-0 την τελευταία αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη γκρίνια, ο Μπέντο κι ο Καρντόζο αποδοκιμάστηκαν, ο Μαρινάκης πήρε θέση και τους στήριξε, αλλά η ουσία είναι ότι ο Γολγοθάς ξεκινάει στο Περιστέρι, την Κυριακή παίζει στην Τούμπα, μετά υποδέχεται την Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε κλειστές άμυνες, δεν μπορεί να βάλει γκολ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.65.
Κλείσιμο

ΑΕΚ – Πλατανιάς: Στο πρώτο ματς στην Κρήτη, το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Η ΑΕΚ πήρε φόρα με το Χιμένεθ. Προέρχεται από δυο σερί εντός έδρας νίκες, 1-0 τον Ολυμπιακό και 3-0 την ΑΕΛ, είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όμως, την επόμενη αγωνιστική έχει το ματς της χρονιάς με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ο Πλατανιάς είναι κι αυτός σε φουλ φόρμα. Σαφώς μέσα στα πράγματα για τα πλέι οφ, προέρχεται από τρομερή εμφάνιση και 3-0 επί του Αστέρα, ενώ ο Παράσχος για πρώτη φορά παράτησε τη μετριοπαθή στάση του και μίλησε ευθέως για πρόκριση στο κύπελλο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον 1& under 2.5 της betshop.gr στο 3.00.

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Στο πρώτο ματς στην Ξάνθη, οι δυο αντίπαλοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0.
Ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το κύπελλο, παράλληλα με τον στόχο του που είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης εν όψει πλέι οφ. Πήγαινε τρένο, μέχρι που ήρθε αυτό το 1-1 με τον Ηρακλή και τον αποσυντόνισε. Ο Ίβιτς κατηγόρησε μερικούς παίκτες για «αδιαφορία», ξαναχάλασε το κλίμα. Η Ξάνθη έκανε μεγάλη νίκη 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Θα είναι σκληρό καρύδι για τον ΠΑΟΚ. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& under 2.5 της betshop.gr στο 3.00.

Αμβούργο – Γκλάντμπαχ: Πρώτο ματς των προημιτελικών του γερμανικού κυπέλλου. Το Αμβούργο έκανε τρεις σερί νίκες με… κρότο στο πρωτάθλημα. Νίκησε στην έδρα του 1-0 την Κολωνία και 2-0 τη Λεβερκούζεν και το μεγάλο μπαμ, 3-0 μέσα στη Λειψία. Έχασε, όμως, με τραυματισμό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και μετά, αφού πρώτα έφερε 2-2 στην έδρα του με την Φράιμπουργκ, στην συνέχεια σκορπίστηκε 8-0 από τη Μπάγερν στο Μόναχο. Η Γκλάντμπαχ είναι σε πολύ καλό φεγγάρι. Κατάφερε τη σούπερ ανατροπή, μετέτρεψε σε 2-4 το 2-0 επί της Φιορεντίνα στην Ιταλία για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου προκρίθηκε και στο τελευταίο ματς, νίκησε 2-0 εκτός έδρας την Ίνγκολσταντ. Η λογική λέει να παίξουμε το goal-goal της betshop.gr στο 1.80.

Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε: Η Μπάγερν είναι αυτή που είναι, την γνωρίζουν όλοι. Διαλύει, ό,τι βρεθεί στο δρόμο της, την πλήρωσε το Αμβούργο, 8-0 την περασμένη αγωνιστική. Στο πρωτάθλημα, ωστόσο, στις 2 Φεβρουαρίου, η Σάλκε πήρε 1-1 από τη Μπάγερν στο Μόναχο. Γενικά, η Σάλκε είναι ομάδα του under και σε πολύ καλή κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

Γιουβέντους – Νάπολι: Ημιτελικός του ιταλικού κυπέλλου, πρώτο ματς. Η Γιούβε πάει τρένο παντού, σε καμπιονάτο, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ, είναι απόρθητη στο Τορίνο έχοντας μόνο νίκες και στα τελευταία επτά ματς δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Η Νάπολι είναι ασταθής, είχε την ευκαιρία να νικήσει την Αταλάντα στο Σαν Πάολο και να σταθεροποιηθεί στην 2η θέση, αλλά έκανε το μπαμ κι έχασε 0-2.  Μακριά από την έδρα της η Νάπολι σκοράρει πάντα έχει την κορυφαία επίθεση με 30 γκολ ενεργητικό και 13 παθητικό. Μετά το παιχνίδι αυτό ακολουθούν ματς – φωτιά, που θα κρίνουν πολλά, καθότι ταξιδεύει στη Ρώμη για να παίξει με τη Ρόμα και στο καπάκι υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη ρεβάνς της ήττας της 3-1 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.80.

Λάτσιο – Ρόμα: Ημιτελικός κυπέλλου Ιταλίας, πρώτο ματς. Τοπικό ντέρμπι στην Ιταλία, από τα κλασικά, στην κοινή τους έδρα το Ολίμπικο. Τον τελευταίο καιρό και οι δυο ομάδες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Λάτσιο βέβαια, έχει μείνει πίσω εννέα πόντους από τη Ρόμα, αλλά σε τέτοια ματς προέχει το γόητρο και κρίνονται από την παλικαριά και λιγότερο από την τεχνική. Δεν λαμβάνουμε υπ όψιν την εντός έδρας ήττα 1-0 της Ρόμα από τη Βιγιαρεάλ, αφού οι Ρωμαίοι είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση με το 4-0 του πρώτου ματς στην Ισπανία. Την τελευταία αγωνιστική η Ρόμα νίκησε 2-1 την Ίντερ στο Μιλάνο και η Λάτσιο 1-0 στο Ολίμπικο την Ουντινέζε. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal-goal της betshop.gr στο 1.65.

Μάλαγα – Μπετίς: Κι οι δυο ομάδες είναι από τη μέση και προς τα κάτω της βαθμολογίας και φυσικά, δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους. Συνεπώς, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Στα τελευταία πέντε ματς, που είναι ένα σοβαρό κριτήριο πονταρίσματος, η Μάλαγα έχει μία νίκη (στην έδρα της), δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Μπέτις, τρεις ισοπαλίες και δυο κολλητές ήττες. Η Μάλαγα είναι πολύ καλή στην έδρα της για τα κυβικά της ως ομάδα. Η Μπέτις δεν έχει ισοπαλία εκτός έδρας με δυο νίκες και οκτώ ήττες. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 1.65.

Βαλένθια – Λεγανές: Η γηπεδούχος με 26 βαθμούς δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει σωθεί οριστικά, αλλά έχει βαριά φανέλα. Μ’ αυτή νίκησε πρόσφατα 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στο καπάκι 2-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια. Η Λεγανές έχει 21 βαθμούς και χρειάζεται τουλάχιστον να μη χάσει. Είναι κατώτερη ομάδα, όμως κι έχει «τρύπια» άμυνα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο, συνέτριψε στην έδρα της 4-0 τη Λα Κορούνια. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.70.

Θέλτα Βίγκο – Εσπανιόλ: .Η Θέλτα έχει σοβαρό προβάδισμα, καθότι στην έδρα της είναι φοβερή και τρομερή με οκτώ νίκες και τρεις ήττες (δεν έχει ισοπαλία) και η Εσπανιόλ κι αυτή είναι σε καλή κατάσταση για τα κυβικά της με 4-3-4 συντελεστή σε νίκες ισοπαλίες, ήττες εκτός έδρας. Ανεβασμένη ψυχολογικά είναι η Θέλτα μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Σαχτάρ στο Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας την 2-0 στην Ουκρανία. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1& goal-goal της betshop.gr στο 1.90.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ
Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ: Παιχνίδι κυπέλλου Αγγλίας, στο πρώτο ματς αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 οι δυο ομάδες. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr  στο 2.50.
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αρμίνια Μπίλεφελντ: Το 2.30 της betshop.gr για άσο ημίχρονο – άσο τελικό είναι μια χαρά και το ποντάρουμε.
Σπορτφρέντε Λότε – Ντόρτμουντ: Να νικήσει η Ντόρτμουντ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 2.20.
Μπαρτσελόνα - Σπόρτινγκ Χιχόν: Παίζουμε τα 3-5 γκολ της betshop.gr στο 2.55 για να έχει μία αξία το ποντάρισμά μας. 
Ρεάλ Μαδρίτης - Λας Πάλμας: Το over 2.5 & no goal η betshop.gr το δίνει στο 3.20 και το προτιμούμε.
Σεβίλλη - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Προτείνουμε τον 1& no goal της betshop.gr στο 2.95.
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Έϊμπαρ: Η betshop.gr προσφέρει τον 1& goal-goal στο 4.05!


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Γρανάδα – Αλαβές: Προτείνουμε το over της betshop.gr στο 2.40.
Ντεπ. Λα Κορούνια - Ατλέτικο Μαδρίτης:  Να κερδίσει η Ατλέτικο και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το πληρώνει στο 4.40 και δεν το αφήνουμε.
Οσασούνα – Βιγιαρεάλ: Το 2& under 2.5 η betshop.gr το προσφέρει στο 4.25. Ευκαιρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης