Βίντεο: Αδιανόητη ανατροπή για Γκλάντμπαχ μέσα στη Φλωρεντία!

Βίντεο: Αδιανόητη ανατροπή για Γκλάντμπαχ μέσα στη Φλωρεντία!

Τι έκανε η Γκλάντμπαχ! Θυμίζοντας τη μεγάλη ομάδα του ’70, τα «πουλάρια» ανέτρεψαν το 1-0 στη Γερμανία ΚΑΙ το 2-0 της Φιορεντίνα στο 29’(!) και με το απίστευτο 4-2, προκρίθηκαν στους «16» του Europa

Βίντεο: Αδιανόητη ανατροπή για Γκλάντμπαχ μέσα στη Φλωρεντία!
Ανεπανάληπτη σφαλιάρα για Φιορεντίνα… ανεπανάληπτη ανατροπή για Γκλάντμπαχ! 

Σε ένα «τρελό» ματς, οι Γερμανοί βρέθηκαν να χάνουν 2-0 από την ιταλική ομάδα στο 29’, με την πρόκριση να μοιάζει όχι… άπιαστο όνειρο, αλλά πραγματικό θαύμα, μετά και την ήττα τους στο πρώτο ματς (0-1). 

Και ακριβώς ένα τέτοιο θαύμα έκαναν οι παίκτες του «μαέστρου» Ντίτερ Χέκινγκ! 

Κλείσιμο
Με τον 28χρονο Λαρς Στιντλ να πραγματοποιεί το ματς της ζωής του, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε 11 λεπτά(!), τα «πουλάρια» έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι, και με το… κερασάκι στην τούρτα από τον Κρίστενσεν, επικράτησαν με το απίστευτο 4-2, παίρνοντας εκείνα το «εισιτήριο» για τους «16» του Europa League! 

Θυμίζοντας, σαφώς, δε, στους οπαδούς τους, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, τη μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του ’70. 

Οι «βιόλα», πραγματικά… αυτοκτόνησαν! Έχοντας ανοίξει το σκορ με τον Κάλινιτς μόλις στο 16’ και διπλασιάσει τα τέρματά τους πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (29’) με τον Βαλέρο, τη στιγμή, μάλιστα, που είχαν και «κάβα» το 1-0 του πρώτου ματς, ουδείς πίστευε ότι θα… κατάφερναν να αποκλειστούν! Αλλά με Γερμανούς έπαιζαν… Και ως γνωστόν, τους τελευταίους απαγορεύεται να τους ξεγράψεις πριν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής! Αυτό ακριβώς, όμως, φαίνεται πως έκανε η ομάδα του Πάουλο Σόουζα… 

Έτσι, με το πέναλτι του Στιντλ στο 44’ και άλλους δύο «πυροβολισμούς» από τον πρώην παίκτη του Ανόβερου, στο 47’ και στο 55’, η Γκλάντμπαχ έκανε την επική ανατροπή, πέτυχε και τέταρτο τέρμα και θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής (24/2, στις 14:00)! 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης