Ιβιτς: «Λίγη τύχη να έχουμε…» (βίντεο)

Ιβιτς: «Λίγη τύχη να έχουμε…» (βίντεο)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δε χάνει την πίστη του - Όχι τόσο για την πρόκριση στους «16», όσο για το καλό πρόσωπο που μπορεί να δείξει ο ΠΑΟΚ στη «Αουφ Σάλκε Αρένα» - Μαλεζάς: «Δεν ήρθαμε για διακοπές...»

Ιβιτς: «Λίγη τύχη να έχουμε…» (βίντεο)
Ο Σέρβος τεχνικός του «Δικεφάλου» έδειξε να έχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του. Οι απουσίες δεν τον προβληματίζουν. «Έχω ξεκάθαρα το πώς θα παίξει η ομάδα μου, αλλά θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου», σχολίασε σχετικά και στάθηκε στο ισχυρό κίνητρο που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μπαίνοντας να παίξουν στην κατάμεστη «Αουφ Σάλκε Αρένα».  

«Σ’ ένα παιχνίδι που κρατάει 90 λεπτά συμβαίνουν πολλά πράγματα. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήρθαν από το… πουθενά. Όλα μπορούν να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά αν σκοράρεις νωρίς. Χρειάζεται και λίγη τύχη, όπως είχε η Σάλκε στην Τούμπα, όταν χωρίς ευκαιρία μας έκανε το πρώτο γκολ. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι πειθαρχημένοι και σοβαροί μέσα στο γήπεδο», τόνισε ο Ίβιτς. Και πρόσθεσε:

«Κάθε ομάδα που είναι στους 32 του Europa League θέλει να πάρει την πρόκριση στους 16. Με όποια ομάδα κι αν έχεις απέναντι σου πρέπει να παλέψεις για τη νίκη. Είναι κίνητρο για όλους μας να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Κλείσιμο
Τι θα πείτε στους παίκτες σας μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα, ρώτησε ένας Γερμανός δημοσιογράφος τον Σέρβο προπονητή.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να ανεβάσεις την ψυχολογία τους, μετά από ένα τέτοιο σκορ. Σπάνια θα βρούμε την ευκαιρία να παίξουμε σ’ ένα τέτοιο γήπεδο, με τόσο πολύ κόσμο, όσοι βγουν στο γήπεδο πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν το 100% για την ομάδα».

Οι απουσίες, κυρίως του Μάτος και του Λέοβατς, είναι κάτι το πρωτόγνωρο, όπως παραδέχθηκε και ο Ιβιτς. «Θα παίξουμε για πρώτη φορά χωρίς τα δύο βασικά μας μπακ, θα είναι ένα δυνατό τεστ σ’ αυτούς τους παίκτες που θα παίξουν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Εγώ τους εμπιστεύομαι, είναι η ευκαιρία τους».

Μαλεζάς: Να νικήσουμε ήρθαμε!
Μπορεί μετά το σκορ του πρώτου αγώνα η πρόκριση να είναι όνειρο απατηλό, αλλά ο Στέλιος Μαλεζάς ξεκαθάρισε πως μόνο αδιάφορος δεν θα είναι ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης!
 
Ο έμπειρος αμυντικός επισήμανε πως η ομάδα του μόνο για διακοπές δεν βρίσκεται επί γερμανικού εδάφους και κόντρα στην Σάλκε θα ψάξει για μια καλή εμφάνιση, αλλά και μια νίκη γοήτρου!

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η προσέγγιση του ΠΑΟΚ με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ο Μαλεζάς τόνισε: «Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Σχετικά με τον ρυθμό του αγώνα και αν θα είναι κλειστό παιχνίδι: «Όχι, δεν θα είναι ίδιος. Είχα ξαναπαίξει εδώ, ο ρυθμός ήταν γρήγορος, η Σάλκε θα θέλει να σκοράρει από την αρχή, θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα».

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός έδρας: «Μακάρι να ήξερα τους λόγους για να μπορέσω να βοηθήσω. Δεν ξέρω τι φταίει και μακάρι αύριο να είμαστε όπως και στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό όλοι σαν οργανισμός του ΠΑΟΚ για να πάρουμε στο μέλλον ότι καλύτερο».




Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης