Ο Μήτρογλου αρνήθηκε 8.000.000 ευρώ τον χρόνο από την Κίνα! (pics)

Ο Μήτρογλου αρνήθηκε 8.000.000 ευρώ τον χρόνο από την Κίνα! (pics)

Μυθική πρόταση για τον Κώστα Μήτρογλου από την Tianjin Quanjian, η οποία εκτός από τα 45 εκ. ευρώ της ρήτρας πρόσφερε 8 εκ. ευρώ στον παίκτη τον χρόνο!

Ο Μήτρογλου αρνήθηκε 8.000.000 ευρώ τον χρόνο από την Κίνα! (pics)
Θα μπορούσε να φουσκώσει τον τραπεζικό του με πάρα πολλά μηδενικά. Θα μπορούσε να χαζεύει γκολ του στην Ευρώπη και να πληρώνεται αδρά. 

Ο Κώστας Μήτρογλου, όμως, προτίμησε να αρνηθεί τα 8.000.000 ευρώ που του πρότεινε η Tianjin Quanjia, προκειμένου να συνεχίσει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως λένε τα ισπανικά Μέσα, εκπρόσωπος του συλλόγου από την Κίνα πήγε στην Πορτογαλία και αφού διαμήνυσε στους «αετούς» ότι το ποσό των 45.0000.000 ευρώ της ρήτρας καλύπτεται, εισέπραξε το «όχι» του Μήτρογλου.

Αυτό το ποσό είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από τα χρήματα με τα οποία αμείβεται τώρα ο διεθνής επιθετικός, αλλά φαίνεται ότι εδώ ισχύει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «το χρήμα πολλοί μίσησαν, τη δόξα ουδείς».

Πάντως, η «O Jogo» υποστηρίζει ότι οι Κινέζοι θα επιμείνουν και θα περιμένουν μέχρι την 28η Φεβρουαρίου όπου και κλείνει το μεταγραφικό παζάρι στην Κίνα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης