Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γκάλης, ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ (Video)!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γκάλης, ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ (Video)!

Το οδοιπορικό του Eurohoops.net στις ΗΠΑ και στο πλάι του Γιάννη Αντετοκούνμπο, συνεχίζεται! Πριν ταξιδέψουμε για την Νέα Ορλεάνη, όπου χτυπάει η καρδιά του ΝΒΑ και του Παγκόσμιου μπάσκετ για τις 3 επόμενες μέρες, κάναμε μια πανέμορφη και ιστορική στάση στο Brooklyn!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γκάλης, ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ (Video)!
Εκεί όπου ο Γιάννης ήταν σαν να παίζει εντός έδρας! Η ομάδα του κέρδισε, εκείνος έβαλε 33 πόντους γεμίζοντας για μια ακόμα φορά με εντυπωσιακό τρόπο το φύλλο της στατιστικής και η πιο μεγάλη στιγμή, μια στιγμή συγκίνησης, ήταν όταν ο Greek Freak βγήκε για να χαιρετήσει τους πολλούς Έλληνες που δεν έλεγαν να φύγουν από το εκπληκτικό Barclays Center.

Να είναι καλά οι Μπακς, που περίμεναν υπομονετικά τον Γιάννη. Όλοι είχαν μπει στο πούλμαν και ο 22χρονος εκκολαπτόμενος σούπερ σταρ του NBA δεν είχε “απεγκλωβιστεί” ακόμα από την επίθεση αγάπης! Το πιο ωραίο είναι πως αρκετοί άνθρωποι που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και πανό με ελληνικά γράμματα, δεν ήταν Έλληνες! Αλλά, θαυμαστές του Γιάννη!

Πριν ο Αντετοκούνμπο βγει στην κεντρική σάλα και βιώσει πέντε από τα πιο όμορφα λεπτά της ζωής του μέχρι τώρα, είχε συμβεί κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό. Ο Γιάννης μιλώντας στην κάμερα του Eurohoops TV, εξήγησε πως αισθάνεται για τους Έλληνες της ομογένειας που τον ακολουθούν παντού στο ΝΒΑ, για τους Έλληνες που ξενυχτούν πίσω στην πατρίδα για να τον βλέπουν Live, αλλά και για δύο σημαντικούς ανθρώπους – σε διαφορετικά μετερίζια – που έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο…

Κλείσιμο
Τον Μπαράκ Ομπάμα, που τον χαρακτήρισε πρόσφατα πρότυπο αυτοδημιούργητου ανθρώπου και τον Νίκο Γκάλη, που σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Δημόσια Τηλεόραση και θα προβληθεί σύντομα, δήλωσε πως ταυτίζεται με τον Γιάννη, γιατί κι αυτός έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια!



Έχουν μεγάλη σημασία τα λόγια του, τόσο ως προς τον Ομπάμα – γιατί αποκαλύπτεται ο τρόπος που σκέφτεται ο Αντετοκούνμπο – όσο και για τον Νίκο Γκάλη. Ο Γιάννης αισθάνεται για τον “γκάνγκστερ” όπως όλοι οι Έλληνες…

Είναι ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ! Μακάρι μια μέρα να με βλέπουν οι Έλληνες, όπως τον Νίκο Γκάλη!

Απολαύστε ένα ακόμα μοναδικό Video με… 100% original Greek Freak!




Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης