Παναθηναϊκός: Για την 22η σεζόν στη σειρά με τουλάχιστον ένα τίτλο!

Παναθηναϊκός: Για την 22η σεζόν στη σειρά με τουλάχιστον ένα τίτλο!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods διεκδικεί το απόγευμα του Σαββάτου (18/2, 17:00) απέναντι στον Άρη το 18ο Κύπελλο της ιστορίας του και την ίδια στιγμή θέλει να δώσει συνέχεια σε ένα σπάνιο σερί που όμοιο του δεν έχει σημειώσει κανείς άλλος σύλλογος στην Ευρώπη.

Παναθηναϊκός: Για την 22η σεζόν στη σειρά με τουλάχιστον ένα τίτλο!
Με αφετηρία το μακρινό 1996 και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ηρακλή (24/3/1996) οι “πράσινοι” δεν έχουν ολοκληρώσει μέχρι και σήμερα καμία σεζόν με άδεια χέρια. Κάποιες φορές τα χαμόγελα είναι πλατιά, κάποιες πιο μετρημένα, όμως ο Παναθηναϊκός παραμένει πάντα πιστός στο ραντεβού με την ιστορία, δείχνοντας απαράμιλλη συνέπεια στην κατάκτηση τίτλων. Σε αυτό το διάστημα των 21 σεζόν ο λογαριασμός περιλαμβάνει συνολικά 34 κούπες, που χωρίζονται ως εξής: 15 πρωταθλήματα, 12 κύπελλα, 6 Ευρωλίγκες και 1 Διηπειρωτικό.

Είναι πολύ πιθανό οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ να μην γνωρίζουν καν την ύπαρξη αυτής της εντυπωσιακής επίδοσης, όμως, με ενδεχόμενη νίκη τους στον επερχόμενο τελικό, θα διευρύνουν ακόμα περισσότερο το παραπάνω σερί. Την ίδια στιγμή, θα αυξήσουν τα συνολικά κύπελλα του Παναθηναϊκού στα 18 ξεμακραίνοντας από τον Ολυμπιακό (9) και τον Άρη (8), που ακολουθούν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Απέναντι βεβαίως βρίσκεται ο παθιασμένος Άρης που θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο μέσα στο “σπίτι” του , να πιάσει τους “ερυθρόλευκους” και να στείλει μήνυμα επιστροφής. Η προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκεται στο 4-1 υπέρ των “πρασίνων” και η αναμέτρηση αναμένεται με ενδιαφέρον αλλά και αισιοδοξία πως θα είναι ένας αγώνας-διαφήμιση όπως τονίζουν τον τελευταίο καιρό οι δύο πλευρές. 

Κλείσιμο

Πηγή: 
www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης