Ισοπέδωσαν τους «Καβς» οι Γουόριορς

Ισοπέδωσαν τους «Καβς» οι Γουόριορς

Εκκωφαντική ρεβάνς από τους Καβαλίερς πήραν οι Γουόριορς συντρίβοντάς τους με 126-91 σε ένα επεισοδιακό ματς. «Θραύση» οι Big 4 των «πολεμιστών», σε κακό βράδυ ο Λεμπρόν

Ισοπέδωσαν τους «Καβς» οι Γουόριορς
Οι Γουόριορς τη… φυλούσαν στους Καβαλίερς μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από το 3-1 στους περσινούς τελικούς και την ήττα στο Κλίβελαντ τα Χριστούγεννα σε ματς που προηγούνταν με 14 πόντους στην τελευταία περίοδο. Η εκδίκησή τους ήρθε εμφατικά συντρίβοντας με 126-91 τους πρωταθλητές σε ένα ματς που κρίθηκε πολύ νωρίς. 

Το σκορ ήταν 78-49 στο ημίχρονο και παρά τη μικρή αντίδραση των «ιπποτών» στο τρίτο δωδεκάλεπτο, η ομάδα του Στιβ Κερ πάτησε ξανά το γκάζι. Ο Κλέι Τόμπσον είχε 26 και ο Κέβιν Ντουράντ 21 και ο Στεφ Κάρι 20 πόντους, με τον τελευταίο να προσθέτει και 11 ασίστ, ενώ τριπλ-νταμπλ έκανε με 11 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ ο Ντρέιμοντ Γκριν, που είχε και πάλι επεισόδιο με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Μια δυναμική σύγκρουσή του με τον Λεμπρόν Τζέιμς σώριασε στο παρκέ των ηγέτη των αντιπάλων, με τον Γκριν να τον κατηγορεί για «θέατρο». 

Ο «βασιλιάς» ήταν σε κάκιστη μέρα με 20 πόντους μεν αλλά 6/18 σουτ και 6 λάθη, ενώ δεν πήρε βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Συνολικά οι πρωταθλητές είχαν 35,2% στα σουτ και 26,5% στα τρίποντα, ενώ υπέπεσαν σε 15 λάθη δίνοντας μόλις 11 ασίστ. 

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης