Περνάει στην αντεπίθεση για Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Περνάει στην αντεπίθεση για Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να εφαρμόσει το plan b στην υπόθεση Ιμπάρμπο είναι ο Παναθηναϊκός, βλέποντας την κλεψύδρα να αδειάζει και είναι πιθανό οι «πράσινοι» να καταγγείλουν στη FIFA τον Κολομβιανό επιθετικό

Περνάει στην αντεπίθεση για Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκός
Περνάει στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός στο θέμα Βίκτορ Ιμπάρμπο. 

Το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να εφαρμόσει το εναλλακτικό πλάνο ώστε να βρεθεί λύση με την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού που συνεχίζει να απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας του (απουσιάζει από τις 27 Δεκεμβρίου), παραμένοντας στην πατρίδα του και δείχνοντας άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του δεν βιάζονται και η Κάλιαρι ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει σημειωθεί πρόοδος. 

Από την άλλη, η κλεψύδρα αδειάζει και ο Παναθηναϊκός έχει μόλις δύο εβδομάδες στη διάθεσή του, πλέον, ώστε να απαλλαγεί από τον Ιμπάρμπο που δεν έχει μέλλον στην ομάδα, θέλοντας να γλιτώσει χρήματα και να αδειάσει μια θέση ξένου στο ρόστερ. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να προσφύγει στη FIFA για να καταγγείλει τον Κολομβιανό που απέχει αδικαιολόγητα από τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό επίσημα το πώς ακριβώς θα κινηθούν οι «πράσινοι» ώστε να πιέσουν τον παίκτη, αλλά και την Κάλιαρι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης