«Χωρίζει» κι έρχεται για ΑΕΚ ο Ντίας

«Χωρίζει» κι έρχεται για ΑΕΚ ο Ντίας

Ο ατζέντης του Ντίας ενημέρωσε την ΑΕΚ πως επήλθε συμφωνία για την αποδέσμευσή του και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν το σχετικό έγγραφο για να κλείσει η μεταγραφή

«Χωρίζει» κι έρχεται για ΑΕΚ ο Ντίας
Προς αίσιο τέλος οδεύει το σίριαλ του Χόρχε Περέιρα Ντίας. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στη Μαλαισία για επαφές με τη Τζοχόρ και ενημέρωσε την ΑΕΚ πως επήλθε συμφωνία στους όρους της αποδέσμευσής του. Μάλιστα φαίνεται πως η βελτίωση της προσφοράς της «Ένωσης» στον παίκτη έπαιξε το ρόλο της για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν εγγράφως να διαπιστώσουν πως ο παίκτης είναι ελεύθερος, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Πάντως από τη στιγμή που ο ατζέντης του Ντίας είναι ο ίδιος με του Πατίτο Ροντρίγκες, υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εφόσον συνταχθεί, λοιπόν, το διαζύγιο με τη Τζοχόρ, ο 26χρονος φορ θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα, μαζί με τον εκπρόσωπό του, για να ενεργοποιηθεί η ήδη δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια για τον Πέταρ Σκούλετιτς συνεχίζονται αλλά δεν επιβεβαιώνονται. Αν, δε, η ΑΕΚ ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χόρχε Περέιρα Ντίας, τότε δεν θα υπάρχει λόγος για άλλη προσθήκη σέντερ φορ, πόσω μάλλον ενός με τα χαρακτηριστικά των Αλμέιδα και Πέκχαρτ, όπως ο Σέρβος. Ούτως ή άλλως ο Σκούλετιτς παραχωρείται δανεικός και η «Ένωση» δεν… ψήνεται για τέτοιου είδους συμφωνία. 

Κλείσιμο
Όσον αφορά στον Γιώργο Τζαβέλλα, από την ΠΑΕ διαψεύδονται τα περί διαπραγματεύσεων με τον παίκτη. Η ουσία είναι, ωστόσο, πως έχει γίνει κρούση, δίχως να τεθούν οικονομικά δεδομένα. Διαφαίνεται από πλευράς ΑΕΚ μια διάθεση να «παγώσει» το θέμα μέχρι να ληφθούν οριστικές αποφάσεις, αλλά δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ο 29χρονος άσος να απασχολήσει ξανά, ειδικά από τη στιγμή που ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει καλή γνώμη για τον παίκτη. Συν τοις άλλοις, ο διεθνής άσος δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του που να τον καλύπτει, παρά τις φήμες για Παναθηναϊκό ή ομάδα του εξωτερικού. 

Τέλος, για τον Ναμπίλ Μπαχούι είναι μια υπόθεση που θα τεθεί επί τάπητος αφού τελειώσει το θέμα του Ντίας. Ο Μαϊστόροβιτς είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Σουηδό δεξιό εξτρέμ του Αμβούργου. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης