Ενρίκε, ο επόμενος του ΠΑΟΚ

Ενρίκε, ο επόμενος του ΠΑΟΚ

Στις επόμενες μεταγραφικές του προτεραιότητες στρέφεται ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς

Ενρίκε, ο επόμενος του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του και επίσημα τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς τη Δευτέρα, στοχεύοντας να βρει λύση στην επιθετική του δυστοκία μέσω του Ελβετού και πλέον παίρνουν σειρά οι υποθέσεις των Πέδρο Ενρίκε-Αμρ Ουάρντα. 

Ο Λούμπος Μίχελ είναι στη Γαλλία από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά της Ρεν για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ που, εφόσον αποκτηθεί, θα αποτελέσει τον αντι-Ροντρίγκες. Από τον «δικέφαλο του Βορρά» θα προσπαθήσουν να κλείσουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατό και υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα κλείσει θετικά, καθώς πριν αναχωρήσει ο Σλοβάκος, οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία για τη μετακίνηση του 25χρονου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, διατηρώντας ο γαλλικός σύλλογος ένα ποσοστό 25 τοις εκατό. 

Από την άλλη, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Αμρ Ουάρντα και τις προσεχείς ημέρες θα κλείσει και τυπικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε, το παραδέχθηκε και ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης