Σίγησε ο Αντετοκούνμπο στο β' ημίχρονο και οι Μπακς έχασαν από τους Σίξερς

Σίγησε ο Αντετοκούνμπο στο β' ημίχρονο και οι Μπακς έχασαν από τους Σίξερς

Ο Giannis αποβλήθηκε με έξι φάουλ, μην μπορώντας να εξαργυρώσει την τρομερή εμφάνισή του στο πρώτο μέρος - Σταμάτησε στους 23 πόντους, οι 21 στα πρώτα δύο 12λεπτα

Σίγησε ο Αντετοκούνμπο στο β' ημίχρονο και οι Μπακς έχασαν από τους Σίξερς
Αλλιώς περίμεναν το αποψινό παιχνίδι οι Μπακς, αλλιώς τους ήρθε... 

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «κοιμήθηκε» στο δεύτερο μέρος (λόγω και του ότι ο ίδιος αντιμετωπίσε πρόβλημα με τα φάουλ) και... επέτρεψε στους Σίξερς να αποδράσουν από το Μιλγουόκι με 113-104. 

Ως το ημίχρονο τα «ελάφια» προηγούνταν με οκτώ πόντους, όμως στις εναπομείνασες δύο περιόδους... ξέχασαν να παίξουν άμυνα κι ως εκ τούτου έπεσαν θύμα ανατροπής και έκπληξης. 

Ο Giannis –κι ενώ σήμερα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το All Star Game όπου αναμένεται να είναι βασικός- αποβλήθηκε με έξι φάουλ, μην μπορώντας να εξαργυρώσει την τρομερή εμφάνισή του στο πρώτο μέρος. 

Σταμάτησε στους 23 πόντους, εκ των οποίων οι 21 στα δύο πρώτα δωδεκάλεπτα(!), δείγμα και του... black out που υπέστησαν στη συνέχεια οι Μπακς. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 10/19 σουτ, 3/5 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Άλλους τόσους πόντους έβαλε ο Πάρκερ, 11 ο Μπρόγκτον με 6 ασίστ και 14 ο Μονρό. 
Κλείσιμο

Από πλευράς νικητών 22 πόντους και 12 ριμπάουντ είχε ο Εμπίντ, 17 ο... on fire Σάριτς, ενώ άλλοι έξι συμπαίκτες τους ήταν διψήφιοι, δείγμα του πλουραλισμού στην επίθεση. 

Τα δωδεκάλεπτα: 24-24, 54-46, 78-81, 104-113.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης