Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σκούλετιτς

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σκούλετιτς

Ο μάνατζερ του Σέρβου επιθετικού επιβεβαιώνει τις επαφές με την ΑΕΚ και τόνισε πως ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σκούλετιτς
Κοντά στην Ενωση βρίσκεται ο Πέταρ Σκούλετιτς, αν κρίνουμε τα όσα είπε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, με τον Σέρβο να επιθυμεί να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα όπως τουλάχιστον αποδεικνύεται από τις δηλώσεις που μας έκανε ο Ράγιο.

Μάλιστα, είναι πιθανό το θέμα να τελειώσει τις επόμενες ημέρες, με την ΑΕΚ να έχει πάρει... προβάδισμα για τον δανεισμό του Σκούλετιτς, τη στιγμή πάντως που τον παίκτη της Λοκομοτίβ έχουν στο στόχαστρό τους και άλλες ομάδες (ο ίδιος φέρεται να έχει προτεραιότητα την ΑΕΚ)!

Ο μάνατζερ του 26χρονου Σέρβου φορ, Ραντόγιτσα Ράγιο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr τις επαφές υποστηρίζοντας πως ο πελάτης του θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, ότι δηλαδή αυτή είναι η προτίμησή του σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έστω και για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού):

Κλείσιμο
«Ο Σκούλετιτς θέλει να παίξει στην ΑΕΚ, είναι ένα μεγάλο και φιλόδοξο κλαμπ. Είμαστε σε επαφές, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το θέμα. Αύριο θα υπάρξουν νέα ραντεβού για το μέλλον του παίκτη και θα ξέρουμε περισσότερα…Ο παίκτης πάντως θέλει να έρθει στην Ελλάδα», δήλωσε στο gazzetta.gr ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή.

Οι Ρώσοι από την πλευρά τους επιμένουν με δημοσιεύματα πως ο 26χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης