Τόμας: “Δεν του έβρισα τη μάνα”

Τόμας: “Δεν του έβρισα τη μάνα”

Ο γκαρντ των Μπόστον Σέλτικς, Αϊζάια Τόμας, και ο γκαρντ των Ατλάντα Χοκς, Ντένις Σρέντερ έχουν ξεκινήσει μια δημόσια διαμάχη σχετικά με ένα λεκτικό περιστατικό τους μέσα στο παρκέ

Τόμας: “Δεν του έβρισα τη μάνα”
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Σρέντερ, ο ηγέτης των Σέλτικς έβρισε την μητέρα του, με τον τελευταίο να εμφανίζεται έξω φρενών σε δηλώσεις του, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN.

“Εγώ δεν αναφέρθηκα στη μητέρα κανενός. Δεν βρίζω μάνες”, σχολίασε αρχικά ο Τόμας πριν συνεχίσει: “Δεν αναφέρομαι ποτέ σε οικογένειες κανενός. ότι και να είπε, είναι ψέματα 100%. Και το ξέρει. Όταν πρόκειται για μπάσκετ, μιλάω για μπάσκετ. Μιλάω την ώρα του αγώνα και ανταγωνίζομαι. Θέλω να κάνω τα πάντα για να νικήσει η ομάδα μου. Όμως δεν αναφέρομαι ποτέ σε γονείς και οικογένειες. Δεν ξέρω καν την μητέρα του για να την βρίσω, όπως ο ίδιος ψευδώς είπε. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για τον Ντένις Σρέντερ γιατί έχει χαμηλότερο επίπεδο από ότι εγώ προσπαθώ να βρίσκομαι. Και δεν θα ασχοληθώ με αυτόν άλλο”.

Για την ιστορία όλα ξεκίνησαν μετά το ματς της Παρασκευής (13/01) όταν ο Ντένις Σρέντερ κατηγόρησε τον Τόμας πως μίλησε άσχημα για την οικογένειά του: “Εγώ παίζω μπάσκετ. Αν ο Τόμας πιστεύει ότι πρέπει να βρίζει την μητέρα μου και να λέει άσχημα πράγματα για την οικογένει’ά μου, αυτή είναι επιλογή του”.

Κλείσιμο



Πηγή: eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης