Φοροδιαφυγή-«μαμούθ» για Ρονάλντο και Μουρίνιο

Φοροδιαφυγή-«μαμούθ» για Ρονάλντο και Μουρίνιο

Έγγραφα που διέρρευσαν στο Football Leaks εμπλέκουν τον μεγαλο-ατζέντη Μέντες και επτά πελάτες του, ανάμεσα στους οποίους οι Ρονάλντο, Μουρίνιο και Φαλκάο, στο μέγα σκάνδαλο

Φοροδιαφυγή-«μαμούθ» για Ρονάλντο και Μουρίνιο
Μέγα σκάνδαλο φαίνεται ότι προκύπτει από τα έγγραφα που διέρρευσαν στο Football Leaks σχετικά με την φοροδιαφυγή στο ποδόσφαιρο και προέρχονται από τα περίφημα Panama Papers, που είχαν έρθει στην κατοχή του Spiegel.

Σύμφωνα με αυτά ο γνωστός ατζέντης Ζόρζε Μέντες έστησε ολόκληρο δίκτυο από offhore σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο, φυσικά, να γλιτώσουν οι πελάτες του εκατομμύρια ευρώ σε φόρους. 

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στη mediapart ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να αποκρύψει τα τελευταία επτά χρόνια έσοδα 150 εκατ. ευρώ, γλιτώνοντας 31 εκατ. σε φόρους!

Κλείσιμο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει αποκρύψει 12 εκατ. ευρώ, ενώ ο Φαλκάο βρέθηκε να έχει πολλές καταθέσεις στην Ελβετία από την εποχή που έπαιζε στην Ατλέτικο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και σίγουρα θα προκύψουν και άλλες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, ενώ σίγουρα θα προστεθούν και άλλα ονόματα διάσημων ποδοσφαιριστών στη λίστα.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης