Δίνουν στην Τσαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα!

Δίνουν στην Τσαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα!

Σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globo», θα γίνει αποδεκτή η πρόταση της φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ και το τρόπαιο θα δοθεί στην αδικοχαμένη ομάδα από την Βραζιλία

Δίνουν στην Τσαπεκοένσε το Σουνταμερικάνα!
Το ζήτησε επισήμως η φιναλίστ Ατλέτικο Νασιονάλ και όλα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη. Την είδηση κυκλοφορεί η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globo», που επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες από την CONMEBOL, την FIFA και την Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία. Σύμφωνα με αυτές, το τρόπαιο του Κόπα Σουνταμερικάνα θα δοθεί στην Τσαπεκοένσε.

Αυτό δεν πρόκειται όμως να ανακοινωθεί πριν από την σύγκληση του συμβουλίου της CONMEBOL στις 21 Δεκεμβρίου. Δεν θέλουν να το επιβεβαιώσουν ακόμα επισήμως, επειδή δεν υπάρχει σχετικό καταστατικό και επειδή υπάρχουν κάποια μέλη που διαφωνούν.

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως η Τσαπεκοένσε θα λάβει και όλα τα προβλεπόμενα που φέρνει η κατάκτηση του τίτλου. Θα αγωνιστεί στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες και θα παίξει το Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (σ.σ.: το αντίστοιχο Σούπερ Καπ της Νοτίου Αμερικής) με την Ατλέτικο Νασιονάλ (σ.σ.: κάτοχος του Λιμπερταδόρες).

Κλείσιμο
Το θέμα βέβαια είναι ότι θα πρέπει σύντομα να κληθεί να δημιουργήσει και ανταγωνιστική ομάδα...
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης