Χανιά - Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκη καταιγίδα...

Χανιά - Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκη καταιγίδα...

Ο Ολυμπιακός νίκησε... ξεκούραστα  4-0 στα Χανιά και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου! - Γκολάρα από Πάρντο ενώ τα υπόλοιπα πέτυχαν οι Ιντέγε, Καμπιάσο, Θεολόγου (αυτ.) – Έπαιξε ε όλο το ματς ο Μάριν επέστρεψε και Ντε Λα Μπέγια!  

Χανιά - Ολυμπιακός 0-4: Ερυθρόλευκη καταιγίδα...
Ηταν από την αρχή μία αναμέτρηση Δαυίδ εναντίον Γολιάθ. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατέβηκε στην Κρήτη με πάρα πολλές αλλαγές και με δοκιμές από πλευράς του Πάουλο Μπέντο εντούτοις η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια. Πόσω μάλλον όταν οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πολύ σοβαρά το παιχνίδι από την αρχή του με αποτέλεσμα να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Μπέντο διατήρησε το 4-2-3-1 βάζοντας τον Ρομάο στόπερ δίπλα στον Μποτία, δίνοντας ξανά θέση βασικού στον Ντε Λα Μπέγια κι αλλάζοντας τ' αμυντικά χαφ. Σε αυτές τις αλλαγές προσθέστε και την είσοδο του Μάριν ως δεκάρι αλλά και τους Μανθάτη, Πάρντο με φανέλες βασικών. Είπαμε όμως. Παρά τις πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός.

Τόσο που στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε τρία γκολ και είχε φάσεις για περισσότερα! Οι «ερυθρόλευκοι» έπνιξαν τον αντίπαλο τους και όταν μπήκε το πρώτο γκολ από τον Καμπιάσο (16') όταν έγιναν ακόμα ευκολότερα. Στο 25' ο Ιντέγε έκανε το 2-0 με δεύτερη ασίστ του Φιγκέιρας (όπως και στο πρώτο) και ο Ολυμπιακός αντί να ρίξει ταχύτητα, ανέβαζε με αποτέλεσμα να χάνει πολλές ευκαιρίες. Εν τέλει το 3-0 ήρθε από αυτογκόλ του Θεολόγου μετά από κόρνερ του Μάριν στο 43' και το ματς έληξε από το πρώτο μέρος.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ο Μπέντο έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον Καρντόσο αλλά και στους νεαρούς Τσιμίκα, Ανδρούτσο. Ο Πάρντο πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα στο 48' με μια φωτοβολίδα και ο Ολυμπιακός κατέβασε τελείως τον ρυθμό του. Ο Καρντόσο πέτυχε κι αυτός γκολ αλλά ακυρώθηκε μιας και ο Φιγκέιρας κινήθηκε από θέση οφσάιντ μπροστά από τον Αθανασίου και κάπως έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν από τα Χανιά με το απόλυτο.

Και βαθμούς και πρόκριση και ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μέχρι στιγμής...

Θετική η επιστροφή του Ντε Λα Μπέγια (αν και δεν είχε πίεση), ενδιαφέρον το πείραμα με τον Ρομάο στόπερ, ορεξάτος ο Πάρντο, πάντα σοβαρός ο Καμπιάσο και με διάθεση και τρεξίματα (για ένα ημίχρονο) από τον Μάριν.  

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομάο, Ντε Λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Μάριν, Πάρντο, Ιντέγε (46' Καρντόσο).
ΧΑΝΙΑ: Αθανασιάδη, Ζέρης, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Γκεμίσης, Τσουκάνης, Νικολόπουλος (46' Νικολόπουλος), Μάνιας, Λύρας (58' Σταμάτης)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης