Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Καμπιάσο, Μάριν, Σιόβας και Βιάνα

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Καμπιάσο, Μάριν, Σιόβας και Βιάνα

Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Καμπιάσο, Μάριν, Σιόβας και Βιάνα
Αποφάσεις που προκαλούν έκπληξη από τον Πάουλο Μπέντο για την αποστολή του Ολυμπιακού στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Εστέμπαν Καμπιάσο, Μάρκο Μάριν, Δημήτρη Σιόβα και Μπρούνο Βιάνα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός αμυντικός μέσος ήταν εκτός και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά, ενώ οι δύο στόπερ για πρώτη φορά απουσιάζουν ταυτόχρονα από την αποστολή. 

Αντίθετα, ο Πάουλο Μπέντο αντάμειψε τους Πάρντο και Ρομαό για την καλή τους εμφάνιση στο Κύπελλο και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. 

Φυσικά εκτός αποστολής έμεινε ο Γκονσάλο Πασιένσια, που θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην καρδιά του μετά τη δυσφορία που ένιωσε σε πρόσφατη προπόνηση και η οποία σε πρώτη φάση δεν φάνηκε να οφείλεται σε παθολογικά αίτια. 

Όσον αφορά στον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, καταβάλλει προσπάθεια για να είναι 100% έτοιμος εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Αστάνα. 
Κλείσιμο

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης