Ελλάδα και Ευρώπη παίζουν μπάλα, εσύ…κερδίζεις!

Ελλάδα και Ευρώπη παίζουν μπάλα, εσύ…κερδίζεις!

Οι αγώνες της Super League, το απρόβλεπτο της αγγλικής Premier League, τα ενδιαφέροντα ματς της γερμανικής Bundesliga, καθώς  και αυτά της ιταλικής  Serie A και της ισπανικής Primera Division διαμορφώνουν ένα ελκυστικό τοπίο για ποντάρισμα με τις αποδόσεις της betshop να είναι εξαιρετικές. Η στήλη «ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ» συνεχίζει τις επιτυχίες της. 

Ελλάδα και Ευρώπη παίζουν μπάλα, εσύ…κερδίζεις!
Λάρισα – Πανιώνιος: Δύσκολο ματς. Αν δεν κερδίσει η ΑΕΛ, μπλέκει σε σενάρια υποβιβασμού κι αυτό, της προσδίδει περισσότερο άγχος. Έχει ήδη τρεις ήττες σερί, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο, 2-0, όπου έπαιξε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Ο Πανιώνιος έφερε 0-0 στη Ν. Σμύρνη με το Λεβαδειακό για το κύπελλο, όπου κι αυτός χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς. Προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την ΑΕΚ, είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.10.

Ξάνθη - Κέρκυρα: Η Ξάνθη δεν τρώει γκολ με τίποτα, έχει φτιάξει γρανιτένια άμυνα ο Λουτσέκου. Στα πέντε τελευταία ματς, μόλις δυο φορές παραβιάστηκε η εστία της και η μία ήταν στην ήττα 1-0 από τον ΠΑΣ για το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Δύσκολα βάζει γκολ, ωστόσο. Η Κέρκυρα έχει τέσσερις ήττες και μία εντός έδρας νίκη (2-0 τον Αστέρα) στα πέντε τελευταία ματς, ενώ διαλύθηκε με 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο του 1.85 και το under του 1.50.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός Πειραιώς:
Κλείσιμο
Ο Ατρόμητος συμμαζεύτηκε με τον Κορακάκη στον πάγκο. Παίζει φουλ άμυνα και τα αποτελέσματά του είναι στο under. Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός του στα πέντε τελευταία ματς. Ο Ολυμπιακός είναι του over, πρώτος στη βαθμολογία, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Έχει, ωστόσο, να παίξει και ματς με την Αστάνα στο Καζακστάν την προσεχή Πέμπτη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under της betshop στο 1.85. Να μη βάλει γκολ ο Ατρόμητος δίνεται στο 1.95.

Παναθηναϊκός – Ηρακλής: Οι δυο αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους και την περασμένη Πέμπτη στη Λεωφόρο για το κύπελλο και το αποτέλεσμα ήταν 0-0! Ο Παναθηναϊκός έχασε και πάλι πολλές ευκαιρίες και αποδοκιμάστηκε. Το ζητούμενο είναι αν ο Παναθηναϊκός αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, κάτι που δεν έκανε ούτε στη Βέροια όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις σε 1-1. Ο Ηρακλής είναι τελευταίος στη βαθμολογία. Στο συγκεκριμένο ματς του 0-0 ήταν και τυχερός κι αυτό το σκηνικό είναι αδύνατο να επαναληφθεί. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.10 να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και στα δυο ημίχρονα. 

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή καλή ομάδα. Έχουν βαθμολογικό άγχος, έχουν και τέσσερις ήττες (και μία εντός έδρας νίκη 2-0 τον Πλατανιά) στα τελευταία πέντε ματς. Δεν τους παίρνει για άλλο αποτέλεσμα, εκτός από νίκη. Την περασμένη Πέμπτη στο κύπελλο ο Αστέρας νίκησε 1-0 τη Βέροια στην Τρίπολη. Ο Λεβαδειακός θα παίξει για μόλις δεύτερη φορά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Την πρώτη έχασε 3-2 στον Πλατανιά, ενώ αναβλήθηκε λόγω του σεισμού το ματς με τον ΠΑΣ στα  Γιάννινα. Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ενώ πήρε και 0-0 από τον Πανιώνιο για το κύπελλο. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο του 1.65.

Βέροια – Πλατανιάς: Η Βέροια είναι σε καλό αγωνιστικό και ψυχολογικό φεγγάρι, καθότι έβγαλε όλα τα μεγάλα ματς, όπου έχασε από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά έφερε ισόπαλα αποτελέσματα πρώτα με τον ΠΑΟΚ, 0-0 και μετά, με τον Παναθηναϊκό 1-1 την περασμένη αγωνιστική. Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα για τη Βέροια. Για το κύπελλο χθες Πέμπτη έχασε 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Πλατανιάς έχασε 1-0 από την Ξάνθη στην έδρα του την περασμένη αγωνιστική και όπως και στο 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη την προηγούμενη,  διαμαρτύρεται για τη διαιτησία κι έχει δίκαιο. Στο κύπελλο έχασε 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.60.

ΠΑΟΚ – AEK: Καμία από τις δυο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ έχει δυο κολλητές ήττες, 2-0 από την Καραμπάχ και 2-1 από τον Ολυμπιακό (την περασμένη Τετάρτη νίκησε 2-0 τη Λάρισα στην Τούμπα για το κύπελλο), αλλά έχει τρομερό πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, 0-0 την περασμένη αγωνιστική. Κέρδισε βέβαια, 4-0 την Κέρκυρα στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη, αλλά το πρωτάθλημα είναι άλλο πράγμα. Η ισοπαλία, πάντως, δεν βολεύει κανέναν, αλλά και μια ήττα αφήνει τον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι άλλο. Η λογική, όμως, λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.45.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα: Μεγάλο παιχνίδι και δύσκολο στην πρόβλεψη. Ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο έφερε 0-0 με τον Παναθηναϊκό και νίκησε 4-0 την Κέρκυρα. Γενικά, είναι σε καλή κατάσταση, έστω κι αν έχασε 1-0 από τον Ατρόμητο για το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Ο ΠΑΣ είναι σε εκρηκτική κατάσταση. Βγάζει πολύ ενέργεια και θα μπορούσε να είναι δεύτερος στην βαθμολογία, αν κέρδιζε στην έδρα του το αναβληθέν (λόγω του σεισμού) ματς με τον Λεβαδειακό. Έχει τρεις σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής με την Ξάνθη 1-0 στους Ζωσιμάδες για το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη. Η λογική λέει να στο Χ της betshop στο 3.30.

Tότεναμ – Λέστερ: H Τότεναμ έχει ένα ολόκληρο μήνα να κερδίσει ματς και παίζει στην έδρα της μετά από τέσσερα εκτός έδρας, όπου σημείωσε δυο 0-0 με Λεβερκούζεν και Μπόρνμουθ, 1-1 με την Γουέστ Μπρομ και την περασμένη Τετάρτη έχασε 2-1 από τη Λίβερπουλ για το Λιγκ καπ. Λείπει ο φορ Χάρι Κέιν, δεν παίζει ο Βέλγος αμυντικός Αλντερβάϊρελντ, ούτε ο Ντάιερ, όλες είναι σημαντικές απουσίες. Η Λέστερ στα μεγάλα ματς έχει ήττες εκτός έδρας, 4-1 από τη Λίβερπουλ, 4-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3-0 από την Τσέλσι. Προέρχεται από δυο κολλητές νίκες στην έδρα της, 1-0 με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ και 3-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Κι δυο παίζουν ματς Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη, η Τότεναμ υποδέχεται την Λεβερκούζεν και η Λέστερ παίζει εκτός με την Κοπεγχάγη. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο Χ της betshop δίνεται στο 4.00.

Γουέστ Μπρομ. - Μάντσεστερ Σίτι: Κι οι δυο είναι ομάδες του under. Η Μπρομ τον τελευταίο μήνα έχει μία νίκη, 4-2 στην έδρα της την Γουέστ Χαμ, τρία 1-1 στη σειρά, εκτός με Στόουκ και Σάντερλαντ και εντός με Τότεναμ και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε 2-1 από τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ». Η Σίτι μετά το 3-3 με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη, έπαθε βέρτικο και τον τελευταίο μήνα δεν έχει νίκη! Έχει δυο ισοπαλίες, δυο ήττες από την Τότεναμ 2-0 στο πρωτάθλημα και 1-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λιγκ καπ και μία συντριβή 4-0 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη. Την οποία Μπαρτσελόνα υποδέχεται την προσεχή Τρίτη. Η λογική λέει ότι θα σπάσει η κακοδαιμονία της και θα νικήσει, γι αυτό θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 1.45.

Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ: Σε τέσσερα εντός έδρας ματς η Πάλας έχει μία νίκη στην αρχή, μία ισοπαλία και δυο ήττες με συντελεστή γκολ 5-4. Τα τέσσερα από αυτά τα πέτυχε σ’ ένα ματς. Γενικά είναι ομάδα του under. Προέρχεται κι από δυο κολλητές ήττες, 0-1 με την Γουέστ Χαμ και 3-1 εκτός από την Τσέλσι. Η Λίβερπουλ πάτησε κορυφή και δεν έχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Κερδίζει στο over, αλλά σχεδόν σ’ όλα τα ματς, δέχεται ένα γκολ. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το διπλό της betshop στο 1.70.

Σαουθάμπτον – Τσέλσι: Αήττητη είναι η Σαουθάμπτον στην έδρα της, με δυο ισοπαλίες και δυο νίκες και συντελεστή γκολ 6-3, έχοντας την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Είναι και καλή ομάδα και σκληρή. Η Τσέλσι είναι σαφώς ανώτερη σαν ομάδα. Μπορεί να προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Γουέστ Χαμ για το Λιγκ καπ, αλλά ουδείς ασχολείται μ’ αυτή τη διοργάνωση. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.30.

Στόουκ - Σουόνσι Σίτι: Η Στόουκ αφού πέρασε μεγάλη κρίση με συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, τις δυο τελευταίες αγωνιστικές μετράει δυο σερί νίκες κόντρα στην Σάντερλαντ και τη Χαλ, με τις οποίες είναι υποψήφιες για υποβιβασμό. Η Σουόνσι, προτελευταία στη βαθμολογία, κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να σταματήσει ένα σερί πέντε ηττών (όλες στο over), και να φέρει ισοπαλία 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Γουότφορντ. Η λογική λέει ότι ο άσος της betshop στο 2.05 μας καλύπτει.

Ντόρτμουντ – Σάλκε: Δύσκολο ματς. Η Ντόρτμουντ εκεί που πήγαινε αφρενάριστη, δεν σταύρωσε νίκη στο πρωτάθλημα, μετά το εντός 2-2 με τη Ρεάλ. Έχει, βέβαια και πολλές απουσίες βασικών, έχει όμως και πρόβλημα στην άμυνα. Αήττητη, βέβαια είναι στην έδρα της, βάζει γκολ, αλλά είναι φοβερά ασταθής στην άμυνα και το δέχεται πανεύκολα. Ούτε την Ουνιόν κέρδισε για το κύπελλο την περασμένη Τετάρτη στο «Βεστφάλεν», όπου έφερε 1-1. Η Σάλκε ανέβηκε θεαματικά τις τελευταίες 40 ημέρες, όπου σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Μακριά από το σπίτι της, ωστόσο, έβαλε μόλις δυο γκολ. Την προσεχή Τετάρτη η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Σπόρτιγκ Λισαβώνας και η Σάλκε την ρωσική Κράσνονταρ. Η λογική λέει να παίξουμε το 4.40 που δίνει η betshop για το Χ. 

Χόφενχαϊμ – Χέρτα: Η Χόφενχαϊμ είναι απίστευτη ομάδα. Εκεί που στην αρχή έκανε τέσσερις σερί ισοπαλίες, μετά, στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές πήρε τα επάνω της κι έκανε σερί νίκες! Είναι φυσικά, αήττητη, 4η στη βαθμολογία και υπολείπεται ενός βαθμού της Χέρτα, που βρίσκεται στην 3η θέση. Η Χέρτα είναι αήττητη στα πέντε τελευταία ματς και στα τέσσερα φέρνει ισοπαλία ή νικάει στο under. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 2.30 και το goal-goal στο 1,65.

Μπολόνια – Φιορεντίνα: Πάρα πολύ δύσκολο στην πρόβλεψη είναι το παιχνίδι αυτό. Η Μπολόνια στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχει φέρει αποτελέσματα 1-1 μέσα – έξω και στο άλλο, έχασε με 1-0 στην έδρα της από τη Τζένοα. Αυτό φανερώνει μια συνέπεια, βέβαια. Μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό η Φιορεντίνα, που δεν τραβάει φέτος κι επί πλέον, παρουσιάζεται διπρόσωπη; Εκεί που κέρδισε 3-1 τη Λίμπερετς στην Τσεχία για το Γιουρόπα Λιγκ και στο καπάκι 5-3 εκτός έδρας την Κάλιαρι, στην τελευταία αγωνιστική δεν μπόρεσε να νικήσει στη Φλωρεντία την ουραγό Κροτόνε, 1-1. Η λογική λέει να παίξουμε το Χ της betshop στο 3.25.

Γιουβέντους – Νάπολι: Είναι το μεγάλο ντέρμπι. Αν κερδίσει η Γιούβε, διατηρείται αφ’ ενός στην κορυφή και αφ’ ετέρου, «τελειώνει» με τη Νάπολι την οποία αφήνει επτά βαθμούς πίσω και θα έχει πλέον, μόνο τη Ρόμα να την κυνηγάει. Αν νικήσει η Νάπολι, παραμένει στο κυνήγι του τίτλου. Οι Τορινέζοι, μετά την ήττα 1-0 από την Μίλαν στο Σαν Σίρο έδειξαν ότι δεν είναι άτρωτοι. Στην έδρα τους, βέβαια, έχουν μόνο νίκες, αλλά δεν θα έχουν αυτή τη φορά τον τραυματία Αργεντινό σούπερ φορ Πάουλο Ντιμπαλά. Την προσεχή Τετάρτη η Γιούβε υποδέχεται τη Λυών για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ναπολιτάνοι τον τελευταίο μήνα έκαναν θεαματική κοιλιά με ήττα 1-0 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, ήττες εντός έδρας, 1-3 από τη Ρόμα και 2-3 από την Μπεσίκτας. Επανέκαμψαν, όμως, με δυο σερί νίκες, 2-1 την Κροτόνε και 2-0 την Έμπολι. Λείπει πολύ ο φορ Μίλικ από την επίθεση, έστω κι αν ο Μέρτενς είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Την προσεχή Τρίτη θα παίξουν με την Μπεσίκτας στην Πόλη. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop στο 1.80.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Mάντσεστερ Γ. – Μπέρνλι: Τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop στο 1.65, μπορούμε να τον δέσουμε με το 2.05 για 2-3 γκολ.
Σάντερλαντ – Άρσεναλ: Το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop στο 2.00 μπορούμε να το συνδυάσουμε με το 2.15 να μη βάλει γκολ η Σάντερλαντ.
Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ: Να πετύχει ένα γκολ η γηπεδούχος η betshop το προσφέρει στο 3.20.
Γουότφορντ - Χαλ Σίτι: H betshop τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό τον πληρώνει στο 2.80.
Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν: Το 1.70 της betshop για διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό μπορούμε να το συνδυάσουμε με το 1.70 να μη βάλει γκολ η γηπεδούχος ομάδα. 
Γκλάντμπαχ – Άϊντραχτ: Ο άσος της betshop στο 1.80 μας καλύπτει.
Ντάρμσταντ – Λειψία: Αήττητη στην έδρα της η γηπεδούχος, αήττητη η φιλοξενούμενη εκτός έδρας κι η betshop το Χ το προσφέρει στο 3.75.
Χιχόν – Σεβίλλη: Παίζουμε το διπλό και να βάλει πρώτη γκολ η Σεβίλλη στο 2.15 που προσφέρει η betshop.
Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποντάρουμε στο 1.60 της betshop να κερδίζει η Ρεάλ στο πρώτο ημίχρονο και το 1.45 να κερδίζει και στο δεύτερο.
Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλαγα: Ο άσος ημίχρονο – άσος τελικό της betshop στο 1.75, μπορεί να συνδυαστεί με το 1.50 να μη βάλει γκολ η Μάλαγα.
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα: Το 2.60 της betshop για 4-5 γκολ, μπορούμε να το παίξουμε με το 1.60 να μη βάλει γκολ η Γρανάδα.
Εϊμπαρ – Βιγιαρεάλ: Το goal-goal στο 2.00 μας καλύπτει απόλυτα.
Λα Κορούνια – Βαλένθια: Το διπλό της betshop στο 2.45 παίζεται άφοβα.
Αταλάντα – Τζένοα: Ευκαιρία είναι ο άσος της betshop στο 2.30.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ
Παναθηναϊκός – Ηρακλής: Η betshop το 3-0 το δίνει στο 5.75.
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Η betshop το 1-0 το προσφέρει στο 5.00.
Βέροια – Πλατανιάς: Η betshop το no goal το δίνει στο 2.55.
Mίντλεσμπρο – Μπόρνμουθ: Το διπλό της betshop στο 3.05 είναι «χρυσάφι». 
Έβερτον - Γουέστ Χαμ: Το under στο 2.15 είναι μια χαρά.
Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν: Το Χ του 3.40 της betshop παίζεται χωρίς πολύ σκέψη.
Μάιντζ – Ινγκολσταντ: Ο άσος της betshop στο 2.50 είναι «δώρο».
Μπέτις – Εσπανιόλ: Η νίκη της Εσπανιόλ στο 3.40 είναι ευκαιρία.
Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης: Να πετύχει γκολ η Αλαβές η betshop το δίνει στο 2.60.
Έμπολι – Ρόμα: Δεν αφήνουμε να περάσει στο ντούκου το 3.80 της betshop να νικάει η Ρόμα και στα δυο ημίχρονα.
Λάτσιο – Σασουόλο: Να βάλει ένα γκολ η Σασουόλο, η betshop το πληρώνει στο 2.50.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης