Σπανούλης: «Απλά διαβάζω την άμυνα, δεν έχει σημασία αν θα πασάρω ή θα σκοράρω»

Σπανούλης: «Απλά διαβάζω την άμυνα, δεν έχει σημασία αν θα πασάρω ή θα σκοράρω»

Σαφώς ικανοποιημένος από τη νίκη μέσα στην έδρα της Μπασκόνια παρουσιάστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, που μίλησε και για τις 15 ασίστ που πρόσφερε στους συμπαίκτες του

Σπανούλης: «Απλά διαβάζω την άμυνα, δεν έχει σημασία αν θα πασάρω ή θα σκοράρω»
Ως μια πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην Μπασκόνια ο Βασίλης Σπανούλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA. 

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει το προσωπικό του ρεκόρ στις ασίστ και τη 2η θέση όλων των εποχών στην εν λόγω λίστα της Euroleague, τόνισε ότι δεν έχει σημασία αν θα πασάρει ή αν θα σκοράρει, αφού αυτός το μόνο που κάνει είναι να διαβάζει την άμυνα του αντιπάλου και ανάλογα να πράττει. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για τη σημασία της νίκης: «Είναι σημαντικό που κερδίσαμε σε τόσο δύσκολη έδρα. Αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε να την αγωνιστική ταυτότητα του νικητή. Έχουμε κι άλλα περιθώρια βελτίωσης». 

Για το υψηλό σκορ που βόλευε θεωρητικά την Μπασκόνια: «Σκοπός είναι να παίρνουμε το 100% από κάθε παίκτη. Είμαστε καλοί στο ανοιχτό γήπεδο και στις ενδιάμεσες καταστάσεις. Θέλουμε βελτίωση στο σετ παιχνίδι, καθώς πολλά παιχνίδια κρίνονται σε αυτό τον τομέα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά». 
Κλείσιμο

Για το ρεκόρ του στις ασίστ: «Θέλω να διαβάζω την αντίπαλη άμυνα. Άλλες φορές θα σκοράρω, άλλες θα πασάρω. Το θέμα είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να νικάμε».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης