Βασίλης Σπανούλης: Στη Βιτόρια σπάει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ!

Βασίλης Σπανούλης: Στη Βιτόρια σπάει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ!

Οκτώ ασίστ μακριά από μία ιστορική επίδοση βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης που είναι έτοιμος να περάσει στη δεύτερη θέση των κορυφαίων πασέρ στην Ευρωλίγκα! Από αυτήν την εβδομάδα; Γιατί όχι…

Βασίλης Σπανούλης: Στη Βιτόρια σπάει ακόμα ένα ιστορικό ρεκόρ!
Στην αρχή της εβδομάδας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπολειπόταν 12 ασίστ από τον πρώην συμπαίκτη του σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, Θοδωρή Παπαλουκά. Μοίρασε τέσσερις τελικές πάσες κατά της Αρμάνι μειώνοντας τη διαφορά στις οκτώ και θα έχει την ευκαιρία να τις μοιράσει στον εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια απόψε στη Βιτόρια.

Αργά ή γρήγορα θα το πετύχει το ρεκόρ ο Σπανούλης και θα γίνει ταυτόχρονα ο δεύτερος σκόρερ (πίσω από τον Ναβάρο) και ο δεύτερος πασέρ (μπροστά ο Διαμαντίδης) στην ιστορία του θεσμού.

Η συγκυρία όμως να το καταφέρει στην πρώτη “διπλή” αγωνιστική μέσα σε μία εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, είναι σημαδιακή και θα είχε μία διαφορετική σημειολογία να συμβεί στη Βιτόρια.

Κλείσιμο
Όπως και να ΄χει, ο Σπανούλης θα κάνει την προσπέραση στο δεύτερο Παπαλουκά και θα μείνει αυτός εκεί, έστω και για μικρότερο διάστημα από ότι στον πίνακα των σκόρερ, καθώς ο Μίλος Τεόντοσιτς (επίσης συμπαίκτες στον Ολυμπιακό για μία χρονιά, όπως και με τον Θοδωρή ταυτόχρονα) τον πλησιάζει επικίνδυνα. Λογικά θα τον περάσει αφού ο άσος της ΤΣΣΚΑ έχει περισσότερη έφεση στις ασίστ, αν και οι μέσοι όροι του είναι πανομοιότυποι (4,35μ.ο. ο Σπανούλης, 4.54μ.ο. ο Τεόντοσιτς)…

Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης