Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια στο Γουέστ Χαμ-Τσέλσι

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια στο Γουέστ Χαμ-Τσέλσι

Η νίκη των «σφυριών» για το Κύπελλο Αγγλίας στιγματίστηκε από την συμπλοκή ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων με εκατέρωθεν εκτόξευση αντικειμένων

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια στο Γουέστ Χαμ-Τσέλσι
Για ακόμα μία φορά στην έδρα της Γουέστ Χαμ εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου «κάλους» όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων συγκρούστηκαν με εκείνους της Τσέλσι, λίγο πριν την λήξη του αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας. 

Οι εκατοντάδες άνθρωποι από το τμήμα ασφαλείας, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τα επεισόδια και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να επέλθει η ηρεμία. 

Κέρματα, μπουκάλια, ακόμα και καθίσματα εκτοξεύονταν από τις δύο πλευρές ενώ σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας έγιναν επτά συλλήψεις κατά την διάρκεια της νύχτας και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό όσο το δυνατόν περισσότερων εμπλεκομένων.  

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο γήπεδο της Γουέστ Χαμ καθώς οι οπαδοί της ομάδας έχουν αποδείξει πολλάκις πως δεν βρίσκονται στην κορυφή της λίστας «Τα πιο καλά παιδιά της Πρέμιερ Λιγκ»: «Είναι το χειρότερο γήπεδο που έχω βρεθεί» δήλωσε στην Mirror αστυνομικός και συμπλήρωσε: «Τα χωρίσματα ανάμεσα στους (αντίπαλους) οπαδούς δεν είναι αρκετά. Βασικά δεν είναι καν ποδοσφαιρικό γήπεδο!» αναφέρει. 

Από την μεριά της, η Γουέστ Χαμ, δεσμεύτηκε ότι θα δείξει μηδενική ανοχή και πως το σενάριο για ισόβιο αποκλεισμό των υπεύθυνων δεν είναι απίθανο.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης