Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς ο Μουρίνιο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς ο Μουρίνιο!

Μέσω του επίσημου match programme του αγώνα κόντρα στην Σίτι, ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα με 4-0 από την Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς ο Μουρίνιο!
Η Μάντσεστερ γνώρισε την συντριβή στο Στάμφορντ Μπριτζ όπου ηττήθηκε με 4-0 από την Τσέλσι με την εικόνα της να είναι αποκαρδιωτική σε ένα ακόμη παιχνίδι και τον Ζοζέ Μουρίνιο να δέχεται σκληρή κριτική.

Ο Πορτογάλος όμως έκανε τη δική του κίνηση για να αντιστρέψει το κλίμα, ζητώντας «συγνώμη» από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο match program του ντέρμπι με την Σίτι για το Λιγκ Καπ.
 
«Σαν ηγέτης αυτής της ομάδας θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη σε όλους τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ήττα με 4-0 από την Τσέλσι δεν είναι ένα αποτέλεσμα επιπέδου Γιουνάιτεντ, ήταν ένα αποτέλεσμα που έκανε όλους εμάς να είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τους οπαδούς μας και όλοι ζητάμε συγγνώμη», είπε ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε: 

Κλείσιμο
«Για ακόμα μια φορά στο Stamford Bridge οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί και τραγουδούσαν για 90 λεπτα ενώ η ομάδα έχανε. Αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κλαμπ και ζητάμε συγγνώμη γιατί το αποτέλεσμα δεν αξίζει στο πόσο τέλειοι ήταν».
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης