Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 83-84: Επική ανατροπή με ήρωα τον Καλάθη!

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 83-84: Επική ανατροπή με ήρωα τον Καλάθη!

Ο Παναθηναϊκός από το +10 στη β’ περίοδο βρέθηκε στο -10 κι ενώ απέμεναν 2 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά κατάφερε μία τρομερή ανατροπή – Οι πράσινοι με καλάθι του… Καλάθη 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήραν μια τεράστια νίκη στο ντεμπούτο του Πασκουάλ!

Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός 83-84: Επική ανατροπή με ήρωα τον Καλάθη!

Με ένα τρομερό come back στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο με ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Νικ Καλάθη, ο οποίος πήρε ένα ανέλπιστο επιθετικό ριμπάουντ και πέτυχε το καλάθι της νίκης 3 δευτερόλεπτα πριν λήξη ο αγώνας με την Μπάμπεργκ στην Γερμανία.
Οι πράσινοι ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στη β’ περίοδο όπου έφτασαν να προηγούνται και με δέκα πόντους, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη διαφορά με την Μπάμπεργκ να μειώνει σε 37-42.

Στην έναρξη της τρίτης περιόδου όμως ο ΠΑΟ δεν μπήκε ποτέ στο ματς και με ένα σερί 15-2 βρέθηκε στο -10 και πλέον σε ρόλο κυνηγού.

Οι πράσινοι κατάφερα να ισοφαρίσουν 60-60, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο «κόλλησαν» και η Μπάμπεργκ ξέφυγε 83-73 ενώ απέμεναν 2 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.

Κι ενώ το ματς έμοιαζε χαμένο δυο συνεχόμενα γκολ φάουλ από Ρίβερς, Γκιστ κι ένα τρίποντο εφεραν τον ΠΑΟ στο -1 (83-82) με την Μπάμπεργκ να μην μπορεί να σκοράρει και στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟ ο Καλάθης από μοιραίος έγινε ωραίος.

Αρχικά άργησε να οργανώσει την επίθεση, κατόπιν έκανε κακή πάσα στον Σίνγκλετον ο οποίος έσωσε την κατοχή, αλλά στα 3’’ το σουτ ήταν αστοχο με τον Καλάθη να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Τα

Η Μπάμπεργκ είχε την ευκαιρία της, εκτέλεσε σωστά την επίθεση ωστόσο το τελευταίο σουτ ήταν άστοχο κι ο ΠΑΟ πήρε μια τεράστια νίκη στο ντεμπούτο του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του!
Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης