Στο Βελιγράδι και επίσημα το Final-4 του 2018

Στο Βελιγράδι και επίσημα το Final-4 του 2018

Μετά το Final-4 της φετινής αγωνιστικής σεζόν που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, το αμέσως επόμενο θα γίνει στο Βελιγράδι, όπως ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο η Ευρωλίγκα

Στο Βελιγράδι και επίσημα το Final-4 του 2018
Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου παρέθεσε Συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να επισημοποιήσει το γεγονός αυτό. Το Final-4 του 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι και συγκεκριμένα στην Κόμπακ Αρένα. Από την πρώτη στιγμή, το Βελιγράδι ήταν μέσα στις επιλογές του Τζόρντι Μπερτομέου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ευρωλίγκα, και πλέον αυτό επισημοποιήθηκε σήμερα.

“Το Βελιγράδι έχει δώσει τόσα πολλά στο άθλημά μας και είναι ευκαιρία οι οπαδοί του μπάσκετ να δουν το Final-4 του 2018 ως μία ευκαιρία, προκειμένου να επισκεφτούν τη σερβική πρωτεύουσα. Οι οπαδοί εκεί, ζουν και αναπνέουν με το ίδιο πάθος που ρέει μέσα από κάθε Final-4, καθιστώντας ως το τέλειο προορισμό. Ο καθένας που αγαπάει το μπάσκετ θα περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το Final-4 του 2018”, τόνισε με δηλώσεις του ο Τζόρντι Μπερτομέου.



Κλείσιμο
Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης