Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Στραματσόνι με τους παίκτες του!

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Στραματσόνι με τους παίκτες του!

Ο Ιταλός τεχνικός για πρώτη φορά... κλείδωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και για ένα εικοσάλεπτο μοίρασε «γκάζια»

Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Στραματσόνι με τους παίκτες του!
Ο Παναθηναϊκός... κατάφερε να γκελάρει στην Βέροια και να χάσει πολύτιμο έδαφος για την κορυφή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» έχασαν έναν σκασμό κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι και «τιμωρήθηκαν» στο φινάλε του ματς από το γκολ του Μπαλάφα!

Όπως είναι λογικό, ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα. Κυρίως για την νοοτροπία στο τελείωμα των φάσεων αλλά και για την... εξαφάνιση της ομάδας του από το 70' και μετά, όπου η Βέροια πήρε μέτρα και ξεκίνησε να πιέζει για την ισοφάριση.

Ο Ιταλός τεχνικός για πρώτη φορά... κλείδωσε τους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς! Για ένα εικοσάλεπτο μοίρασε «γκάζια» και έκανε πολύ έντονες παρατηρήσεις σχεδόν σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν στο αποψινό παιχνίδι, μη μπορώντας να πιστέψει το πως η ομάδα του πέταξε υπερπολύτιμους βαθμούς σε ένα ματς που ήταν κατά πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο!

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης