Τζεντίλε: Εντυπωσιακό σερί ενόψει ΣΕΦ

Τζεντίλε: Εντυπωσιακό σερί ενόψει ΣΕΦ

O Αλεσάντρο Τζεντίλε βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση του από την Αρμάνι Μιλάνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όμως παρέμεινε στον σύλλογο με σκοπό να τον βοηθήσει να πετύχει κάτι σημαντικό τη φετινή σεζόν.

Τζεντίλε: Εντυπωσιακό σερί ενόψει ΣΕΦ
Ο 24χρονος φόργουορντ έχει δεχθεί σκληρή κριτική για τη νοοτροπία του τα τελευταία χρόνια ωστόσο κανείς δεν έχει δικαίωμα να αμφισβητήσει το σπάνιο επιθετικό του ταλέντο. Ο Τζεντίλε ξέρει όσο λίγοι να βάζει τη μπάλα στο καλάθι και αυτός είναι ο λόγος που μετράει ένα σπάνιο σερί έχοντας σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων στα 18 τελευταία του παιχνίδια στη διοργάνωση.

Την τελευταία φορά που δεν κατάφερε να πετύχει 10 ή περισσότερους πόντους ήταν στις 2 Ιανουαρίου του 2015 απέναντι στη Νίζνι όταν και σταμάτησε στους 9 αλλά έκτοτε έβρισκε πάντα τον τρόπο να “πληγώνει” τις άμυνες. Το εμπόδιο του ΣΕΦ είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα υψηλότερα που μπορεί να συναντήσει κανείς στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό να έχει αποδείξει μέχρι στιγμής πως ξέρει πολύ καλά πως να σταματάει τους αντιπάλους του. Πλέον, μένει να φανεί αν ο Ιταλός θα μπορέσει να διευρύνει το εντυπωσιακό του σερί στα 19 παιχνίδια κόντρα στους “ερυθρόλευκους” (25/10, 21:00).

Την ίδια στιγμή, ο Τζεντίλε καταφέρνει εδώ και πέντε χρόνια να βελτιώνει συνεχώς τον μέσο όρο του στην Ευρωλίγκα φτάνοντας μέχρι το ιδιαίτερα υψηλό 20 πόντοι/παιχνίδι την περσινή σεζόν.

Κλείσιμο
Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τη συνεχή βελτίωση του Αλεσάντρο Τζεντίλε




Πηγή:www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης